Romerska sandaler för kvinnor

Romerska sandaler för kvinnor

Romerska sandaler har blivit alltmer populära de senaste åren fast plats i skoindustrin och trots eller kanske på grund av sin extraordinära design finns de inte längre bara vid fötterna på stjärnor och starlets och på catwalks på modevisningar, utan också i skobutiker i medel- och lågpriskategorierna. Visuellt och även från behandlingen starkt baserat på Ben och skor från antika RomDe romerska sandalerna är bland de hetaste sommarskorna idag och är en överraskning bekvämt och luftigt alternativ med tofflor som ballerinor och espadrilles och lämnar fortfarande inte benet så nakna som enkla sandaler eller flip-flops.

De romerska sandalerna – klassisk stridssko som nuvarande trend

Den romerska sandalen är också känd under namnet Gladiator Sandal och dess namn indikerar redan det faktiska ursprunget till skoformen: I det antika Rom var skoformen en av de vanligaste och bestod av en platt suladet hjälper till att förbättra Krossmotstånd En fotbollssko var ofta besedd med korta naglar och bunden med olika remmar vid foten och fotleden.

Speciellt militären vid den tiden, så legionärerna och de professionella kämparna som Gladiatorer är nu förknippade med denna typ av sko, men termen romerska sandaler indikerar att calceus bärs av hela den romerska befolkningen, det vill säga män, kvinnor och barn

Slavar hade inte den här typen av sko. Utförandet av de romerska sandalerna varierade beroende på Kön, rang och yrke av bäraren. Modellerna för kvinnor fick vara gjorda av färgat, mjukare läder än modellerna för män. För vissa gårdar, som patricierna eller domarna, var det reserverat att bära röda lädersandaler, som också hade en paragraf och Smycke, som en läder tunga eller en elfenben lås. Antalet bälten gav också information om bärarens sociala status.

Sandaler för kvinnor - Flip Flop, Gladiator & Slides |  Snör upp gladiatoren.
Dam Sandaler Mjukt läder Gladiator Sandaler Dam Casual Sommar.
Hitta de bästa erbjudandena på Gladiator Sandals Zipper Cross för kvinnor.
Amazon.com |  Dam Sandaler Fritidsskor Spänne Rem Romerska Sandaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*