Romantiska sovrumsbelysningsidéer

Romantiska sovrumsbelysningsidéer

Vi har redan presenterat några romantiska sovrumsdesigner, men vad är det bästa och enklaste sättet att skapa en romantisk atmosfär i ditt sovrum? Det är naturligtvis belysning! Julbelysning eller kransar är ett perfekt alternativ för att dekorera sovrum – bara placera dem ovanför sängen eller nära den, till exempel i huvudet eller gardinerna. Det intima ljuset är ett ljus som kommer någonstans – bakom sängen, under eller bakom sängens huvud. Välj stämningsbelysning – grönt, lila, rött eller vad som helst. Leta efter mer inspirerande idéer nedan och välj din romantiska sovrumsbelysning för din älskade!

Ljus

Belysning är den enklaste och mest populära idén att belysa ett sovrum eftersom de är lätta att göra-det-själv och du kan placera dem var som helst: över sängen, på ett tak, täcka sänggaveln och sängens fot, eller skapa en ljus gardin istället för en sänggavel. Om det finns en ram ovanför sängen, placera lampor där. Naturligtvis kan du också placera lamporna någon annanstans: på väggen, vid fönstret, i hörnet etc. – så blir inte lamporna alltför påträngande.

Integrerade lampor

Om du har ett modernt utrymme kan inbyggda lampor gunga dig: de kan placeras under sängen, under sängborden, i sänggaveln eller i taket ovanför sängen, och om du har en uttalande vägg med lite konst på det, införliva de lamporna där. Sådana lampor är helt iögonfallande, de ger ditt sovrum en mjuk glöd och en lite lekfull känsla.

Andra idéer

Naturligtvis är olika lampor och ljushållare en oumbärlig del av alla sovrumsbelysning. Du kan också kombinera dem med lampor, prova neonljus eller skyltar. Detta är en annan cool idé för att lägga till modern belysning i ett sovrum. Leta efter mer moderna idéer nedan!

Pin på Home Sweet Ho
Romantisk ... http://www.digsdigs.com/photos/romantic-bedroom.
20 bästa romantiska sovrum med ljusidéer |  Huvudgardiner.
Pin på Dream home ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*