Rolig schäslong för barn

Rolig schäslong för barn

Moholy Nagy University organiserar skolprojekt med Hungarian Furniture Association varje år som inkluderar en design som ska lanseras som en del av deras open source designinitiativ. Årets tema var ”Kid”, som inkluderade lärande, förvaring och avkopplande möbler för 6-12-åringar.

Konst- och designstudenten Márton Hegyesi deltog i detta projekt och skapade Frizi, en cool schäslong för barn tillverkad av plywood och polyfoam, material som är både billiga och lättillgängliga. Målet med designprojekt med öppen källkod är att de inte kostar mycket pengar, inte är svåra att hitta och kan göras av en professionell eller ens hemma med hjälp av de gratis nedladdningsbara instruktionerna.

Hegyesi valde polyfoam eftersom det är ett slitstarkt material som tål barnmisshandel och är ett billigare alternativ till klädsel. Varje komponent i sängen kan enkelt tas bort och rengöras och återmonteras med liten ansträngning. Den kompakta storleken är perfekt för barnen att känna sig bekväma utan att ta över ett område i ditt hem. Dessutom är det ganska coolt att titta på, eller hur?

Barnstolar med paraply |  Dubbel schäslong, barn.
Costco Partihandel |  Poolmöbler, barnstol, terrass.
Du kan nu få barnstorlek utemöbler för familjen kul runt.
Färgglada och roliga Frizi Chaise Lounge för barn - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*