Rolig färgglad badrumsdekor

Rolig färgglad badrumsdekor

Om du älskar ljusa rum och mönster, om starka färger förbättrar ditt humör, om du känner för mycket färg i ditt liv, bör du också designa dina rum i ljusa färger. Vi har samlat några idéer för färgglada badrum, titta runt och bli inspirerade att lägga till mycket färg i ditt liv!

En ljus färg

Om du älskar ljusa nyanser men föredrar något svartvitt, gå efter en ljus färg för att lägga djärvt till ditt badrum. Du kan ta solgult, orange, rött, rosa, smaragd, elblått eller någon annan ljus färg du gillar, och lägga till vita eller några andra neutrala färger för ett superfet utseende. Det finns massor av idéer för att lägga till färg i ditt badrum: en djärv kaklad vägg, ljust tryckt tapet, färgglada fåfängor och pallar och glasduschdörrar och inredning. Du kan använda alla eller bara några av dem för att göra ditt badrum riktigt ljust, snyggt och roligt.

Olika ljusa färger

Om du vill kombinera flera ljusa färger bör du först bestämma om du vill använda två färger, annars blir du superfärgad. Om du har två ljusa färger kan du enkelt kombinera dem i ett sammanhängande färgschema. Om du blir superfärgad blir du bara galen och glömmer alla dessa regler! Blanda rött och blått, gult och grönt, lila och orange och andra. Lägg till ljusa skuggor i utrymmet med färgglada glasdörrar, med ljusa konstverk och tapeter, färgglada kakel och tak, djärva kakel på golvet och möbler. Glöm inte de ljusa tillbehören – mattor, korgar, gardiner och andra – det här är superlätta idéer för att lägga till färg i rummet. Ha så kul!

Pin på DIY Projec
25 roliga färgglada badrumsinredningsidéer - DigsDi
Orange badrumsinredningsidéer |  Orange badrumsdekor, Orange.
15 söta barninredningsidéer |  Skydd |  Barnens badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*