Röda plattformshälldräktidéer

När det gäller skotrender förändras de alltid. Men du kan också upptäcka att trender återvänder också. Det goda exemplet på detta är pumpar, blockklackar och kattungsklackar. De har varit borta ett tag, men alla tjejer bar dem igen den senaste säsongen av mode! Några av trenderna finns för alltid, och jag tror att plattformsklackar är en av dem. Därför kommer vi i det här inlägget att återställa vår kunskap om hur man bär röda plattformsklackar.

Plattformsklackar i allmänhet har varit på trend ett tag. Efter några års styre försvann dessa klackar. Men förra året på gatustil såg jag många tjejer som bär röda plattformsklackar. Om du fortfarande har ett par klackar, ta ut dem ur garderoben och bläddra ner för att se hur du kombinerar dem med andra häftklamrar.

Street style slitage med röda plattformssandaler

röd plattform klackar street stil grön jacka
källa
Den smaragdgröna tryckta pufferjackan är en mycket trendig basartikel som du kan bära med breda eller raka jeans. Om du vill utforma den med röda sandaler, oroa dig inte för färger. Överraskande nog fungerar smaragdgrön och korallröd perfekt när de kombineras i en kombination. Denna kombination är perfekt för att gå ut eller för avslappnade möten. Kom ihåg: plattformsklackar är bekvämare än andra.

röd plattform klackar street stil sammet
källa
Sammetstövlar ser väldigt lyxiga och eleganta ut. De är dock perfekta för många olika tillfällen. Du kan bära dem för både avslappnade och eleganta evenemang. I kombination med en läderminikjol och en randig svartvitt knapp-down får de ett sofistikerat och elegant utseende. Denna kombination är en fantastisk blandning av material som du kommer att älska.

röd plattform häl färgglada kjol
källa
Lager gör denna outfit intressant. Den långa svarta toppen täcker en mönstrad midikjol. Även om kjolen är väldigt intressant och iögonfallande, är det sandalerna som gör ett uttalande. De är färgglada och har en plattform som gör dem bekväma. Sätt en guld choker runt turtleneck om du vill att din outfit ska vara ännu mer intressant.

röda plattformsklackar färgblock
källa
Regera världen med dessa fantastiska blockklackplattformar. Mira Duma kombinerar retroutseendet på bästa möjliga sätt med dessa färgglada sandaler. Läderjackan med en vinröd handväska presenterar klassiska och ganska eleganta kläder, medan skorna är mycket moderna och unika. Denna outfit är ett utmärkt arbetskläder Inspo.

röda plattform klackar gula shorts
källa
Det här är utan tvekan en av de mest avslappnade kläderna i det här inlägget. Den är perfekt för vardagligt bruk och för varma sommarnätter. Den mörkblå kavajen kombineras med en vit topp. Den spännande häftklammern är dock de gula tryckta shortsen. Det ger ett uttalande och passar perfekt med röda plattformsklackar. Lägg till en blå väska och ett armband för att slutföra detta utseende.

röd plattform klackar virkad blus
källa
Som du kan se, kombinerar många tjejer gult och rött. Det kan verka överraskande, men faktiskt är det fascinerande. Här har vi tryckt en minikjol tillsammans med den gula virkade tröjan. Det går mycket bra med korallröda plattformsklackar. Denna outfit är perfekt för semester och varm sommarnatt.

röda plattformsklackar svartröda
källa
Svart och rött är en av de kombinationer som du kan utforma för alla tillfällen. Om du vill göra ett uttalande med din svarta kappa, köp bara en volang! Den här har A-linjesnitt och söta guldknappar. Röda öppna tåplattformar med ett band runt benleden. Denna look är perfekt för avslappnade tillfällen, möten, kaffe med vänner eller middag.

röd plattform klackar allt rött allt
källa
Och nu är det dags för ett helt rött utseende. Röd är en mycket elegant och sofistikerad färg, men den är lämplig för alla tillfällen. Den här röda kappan är vacker och ser mycket ut som arbetskläder. Koppla ihop den med en liten svart eller röd klänning och röda plattformsklackar för en bra outfit för arbetstid.

röda plattform klackar skinny jeans
källa
Slutligen kan du utforma dina röda plattformar med enkla men mycket viktiga skinny jeans. Denna outfit är perfekt för vardagskläder, college eller efter arbetskaffe med vänner. Den randiga toppen och mörkblå kavaj är fantastiska häftklamrar som du kan bära vid många olika tillfällen och aldrig ser tråkiga ut.

röda plattformsklackar av satin
källa
Å andra sidan är satinplattformar något som inte passar varje dag. Du bör behålla dem för speciella och eleganta kläder och tillfällen. Det bästa sättet att utforma dem är i en byxdräkt och en vit knapp nedåt. Denna outfit är väldigt polerad och sofistikerad.

röda plattformsklackar röd kofta
källa
Svart tubklänning i kombination med en röd tryckt kofta ser väldigt avslappnad och avslappnad ut. Även om dessa plattformar är mycket långa verkar de bekväma. Bärarna gör dem attraktiva. Den stora svarta väskan är perfekt för att lägga alla dina saker i (du vet vad jag pratar om, flicka).

Strumpor och röda klackar

röda plattform klackar strumpor sandaler
källa
Jag vet att det är mycket debatt om att bära strumpor med sandaler. Jag måste dock erkänna en sak – det ser otroligt trendigt ut. Dessa grå strumpor passar perfekt till dessa plattformar och den här rosa kjolen. Kallt väder är inte längre en ursäkt för att inte bära sandaler!

matchande röda Paltform klackstrumpor
källa
Om du fortfarande är skeptisk till strumpor men vill prova har jag en lösning. Kombinera färgen på dina strumpor med sandaler! Du kommer knappt att ses i strumpor och du kommer att försöka ändå. Vara kreativ; Det är alltid intressant att leka med modestilar.

röda plattformsklackar Leandra
källa
Du känner Leandra Medine och hennes passion för ovanliga outfitkombinationer. Hon blandar mönster, färger och stilar på sitt perfekta sätt. Detta utseende har atmosfären på 60-talet, med en rutig kavaj och strumpor i kombination med sandaler. Du kan också prova!

röda plattform klackar vita strumpor
källa
Om du vill gå extremt, kombinera snövita strumpor med röda plattformsklackar. Du kommer att ha en fantastisk outfit samtidigt som du är mycket trendig och snygg. Rött passar perfekt med marinblått. Så var noga med att kombinera dem.

Detta var några av outfitidéerna för hur man bär röda plattformsklackar. Som du ser kom de tillbaka genom den stora dörren förra året trots att de försvann ett tag och nu är de här för att stanna.
Läs alla andra outfitidéer som vi har förberett åt dig på den här bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*