Rippade pojkvän jeans outfit idéer

Rippade pojkvän jeans outfit idéer

För de av er som älskar att bära pojkvänjeans för att se pojkiga och snygga ut, kommer du att älska det här blogginlägget om hur man stylar rippade pojkvänjeans som tar de unga känslorna till en annan nivå. Väl sönderrivna versioner kan kännas väldigt annorlunda än kraftigt sönderrivna versioner. Du måste verkligen testa dem och se vilka som passar din karaktär bättre. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina pojkvän jeans outfit idéer som jag vill visa dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart t-shirt med rippade pojkvänjeans och sandaler


källa

Låt mig börja den här coola listan med outfitidéer med en avslappnad och snygg street outfitidé. För att uppnå detta mycket enkla utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med ljusblå pojkvänjeans med muddar. Använd den med en svart läderhandväska och svarta sandaler för ett snyggt utseende.

Svart tröja med ljusblå pojkvänjeans med revben

svart tröja med ljusblå pojkvänjeans med muddar
källa

Här är en vacker tonåring street outfit som kretsar kring en ljusblå rippad och manschett pojkvän jeans. Bär en svart stickad tröja för toppen. För att se ungdomlig ut, använd sneakers istället för klackar. Till exempel skulle ett par låga sneakers med vitt tryck vara ett bra val.

Vit kavaj med V-ringad T-shirt och kraftigt rippade jeans

vit kavaj med V-ringad t-shirt och kraftigt rippade jeans
källa

För att uppnå detta konstnärliga och snygga utseende, använd en vit överdimensionerad blazer med en vit v-ringad t-shirt. Koppla ihop dem med ljusblå rippade och manschetter med pojkvän. Lägg i en svart snygg läderväska och ett par vita sneakers. Avsluta med en svart filthatt för en konstnärlig touch.

Svart linne med trasiga pojkvänjeans och häl med öppen tå

svart linne med trasiga pojkvän jeans och klackar med öppna tå
källa

Detta är en minimalistisk men ändå fantastisk outfit som kan få dig att se pojkig och reserverad sexig samtidigt. Bär en svart bodycon-linne med ljusblå pojkvänjeans för toppen. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att göra utseendet snyggt och elegant.

Vit tjock kabelstickad tröja med blå manschettrivna jeans

vit, kornig stickad tröja med blå rippade jeans med manschetter
källa

För att forma det mysiga och uppfriskande utseendet, använd en kraftigt överdimensionerad vit, tjock stickad kabeltröja som centrum för outfit. Kombinera den med ett par rippade blå pojkvänjeans. För att hålla det uppfriskande temat konsekvent, använd ett par vita klackar med öppna tår och en vit läderväska för att göra utseendet komplett.

Svartvitt linne med scoop-halsringning och ljusblå jeans

svartvitt linne med scoop-halsringning och ljusblå jeans
källa

Ett mycket typiskt sätt att utforma pojkvänens jeans är att para ihop dem med en linne. I det här fallet kombineras en svartvit randig linne med ljusblå pojkvänjeans med rippad manschett. Lägg till ett par bruna bandiga sandaler och en brun läderhandväska för att se mer elegant och feminin ut.

Vit, tjock tröja med kraftigt sönderrivna jeans och en koppling

vit, tjock tröja med kraftigt sönderrivna jeans och koppling
källa

För er som letar efter en lågprofilskantad cocktailparty-outfit, här är en för dig. För toppen, använd bara en vit överdimensionerad tröja. Koppla ihop den med blå pojkvänjeans. En svart läderhandväska och ett par svarta läderstövlar är ett elegant tillskott till din outfit.

Svart halvtransparent tröja med rippade jeans och grå fotkängor

svart halvtransparent tröja med trasiga jeans och grå fotkängor
källa

Du kan definitivt se reserverad sexig och pojkaktig ut samtidigt. Du kan också ha en halvtransparent svart tröja över en svart linne med spagettirem. Koppla ihop dem med dåligt rippade pojkvänjeans. Bär ett par grå mockasko stövlar för skorna för en feminin touch för att komplettera outfit.

Svart linne med V-ringning och grön parkajacka med lång linne

svart linne med V-ringning och grön parka longline jacka
källa

För dig som gillar att se nervös då och då är det en bra idé. För toppen, använd bara en svart linne med V-ringning och en lång, grön, avslappnad parkajacka. Para ihop dem med seriöst rippade blå pojkvänjeans. Bär ett par ljusrosa sandaler för dina skor för att komplettera utseendet.

Vit knäppt skjorta med blå manschettrivna jeans

vit skjorta med knappar och blå jeans med manschetter
källa

Detta är en väldigt diskret men ändå elegant business casual outfit som inte är svår att ta av alls. Bär en vit skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans med manschetter och rippor och ett svart, brett läderbälte. Bär ett par svarta spetsiga mockaskor med fotledsremmar för att komplettera outfit på ett rent och feminint sätt.

Svart rundhalsad tröja och rippade jeans

svart, beskuren tröja med rund halsringning och rippade jeans
källa

För dig som har en smal midja är denna outfit perfekt för dig att presentera dig på ett naturligt och subtilt sätt. För att uppnå detta utseende, lag en svart beskuren tröja med rund hals. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans och ett svart läderbälte. Använd svarta hälmocka ankelstövlar för att se snygga och eleganta ut.

Vit grafisk t-shirt med ljusblå rippade pojkvänjeans

vit grafisk t-shirt med ljusblå rippade pojkvän jeans
källa

För att få den avslappnade och pojkaktiga dräkten perfekt för avslappnade hangouts kan du bära en vit grafisk t-shirt med ljusblå, kraftigt rippade och bundna pojkvänjeans. Kombinera dem med ett par svarta sneakers för en avslappnad och ren finish.

Vit basebollkeps med grafisk t-shirt och rippade jeans

vit basebollkeps med grafisk t-shirt och rippade jeans
källa

För att forma detta pojkaktiga och snygga utseende, använd bara en vit grafisk tee med rippade ljusblå jeans. Koppla ihop dem med en vit basebollkeps och vita canvasskor för en sportig finish.

Svart, tjock tröja med manschettjeans och ballerinor

svart, tjock tröja med manschettjeans och ballerinor
källa

En svart kabeltröja och blå manschettjeans med pojkvän är en fantastisk kombination av eleganta och avslappnade kläder. Bär ett par svarta balettlägenheter och en svartvitt läderhandväska med läder för att komplettera din outfit på ett unikt och elegant sätt.

Jag hoppas att du gillar de rippade pojkvän jeans outfit idéer jag just presenterade. Försök med dem för att få fram den mer jordnära och pojkaktiga sidan av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*