Ribbed Tank Top Outfit Idéer

Ribbed Tank Top Outfit Idéer

Att ha på sig en ribbad linne är en mycket bra idé att se snygg, minimalistisk och subtilt sexig ut samtidigt. Medan många av er kanske känner till den mer populära ribbstickade tröjan, erbjuder den ribbade toppen också lite mer detaljer som får dig att se supervacker ut. Liksom andra typiska linne är den ribbade linnen mycket lätt att forma och skala av. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa ribbade linne-idéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart, kort, ribbad linne med camo-byxor


källa

Som du kanske hade förväntat dig kommer detta att vara en lista med mycket minimala och snygga outfitidéer. För att starta listan vill jag visa dig en pojkaktig och lågmäld sexig outfit. Bär en svart beskuren, ribbad linne på toppen. Koppla ihop den med ribbade kamouflagebyxor. För skorna, använd bara vita sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Grå, kort, ribbad linne med krämfärgade minishorts

grå, kort, ribbad linne med krämfärgade minishorts
källa

Det är intressant att många ribbade linne är tillgängliga i form av grödor. Det fungerar bara av någon anledning. För att uppnå detta snygga utseende kan du bära en grå ribbad beskärningströja med krämfärgade mini-jeansshorts. För skorna, bär ett par alla vita högklassiga klassiker för att slutföra detta utseende.

Vit, djup, ribbad linne med V-ringning och blått, sönderrivet knä

Ribbstickad linne med vit spagettirem och djup V-ringning och blå knälång shorts
källa

För att uppnå det robusta och grova, coola utseendet kan du bära en vit, djup V-ringad spagettirem med ribbad, formpassad linne. Koppla ihop den med ett par förstörda, knälånga jeansshorts. För skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar med en öppen tårem för att göra kläderna smala och feminina.

Svart ärmlös, ribbad, beskuren tröja med läderjackor

svart ärmlös, ribbad, beskuren tröja med läderjackor
källa

Det här är inte precis en linne, men den är väldigt lik. I detalj är denna topp en svart, ärmlös, figurkramande, ribbad, förkortad stickad tröja med falsk halsringning. Kombinera den med svarta leggings för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Linne med en urringning och svarta skinny jeans

Linne med en urringning och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta helt svarta, coola och minimalistiska streetlook, kan du bära en svart, figur-kramande linne med en scoop hals och en svart tvättad smal jeans. Denna figur-krama topp och skinny jeans kombination kommer utan tvekan att få dig att se lång och smal ut. Team dessa delar med ett par vita sneakers eller ett par svarta och vita Converse med låg topp.

Grå ribbad kort ärmlös topp med rippade ljusblå jeans

grå, ribbad, kort, ärmlös topp med rippade ljusblå jeans
källa

Bär en grå beskuren linne för att uppnå det sexiga och uppfriskande utseendet. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans. Bär ett par vita låga sneakers för skorna för en ren och snygg finish. Detta är en outfit som är perfekt för avslappnade hangouts och avslappnade datum.

Vit tunika-linne med en urringning och grå slim fit-jeans

vit tunika linne med scoop halsringning och grå slim fit jeans
källa

För dig som vill se extra smal ut är det vanligtvis en bra idé att ha en tunikatopp. I det här fallet väljs en smal skärning, vit ribbad tunika-linne med skopringning. Du kan kombinera den med grå slim fit jeans. Koppla ihop dem med ett par High Top Grey Classic Converse för att se ungdomliga och snygga ut.

Vit V-ringad linne och grå slim fit jeans

vit linne med V-ringning och grå slim fit-jeans
källa

Detta är en mycket minimalistisk outfit som är perfekt för en avslappnad hangout. Resultatet är förvånansvärt sexigt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit V-ringad linne och grå slim fit-jeans. För skorna kan du bära ett par vita spetsiga klackar för att se uppfriskande och elegant ut.

Grå, ribbad linne med ljusblå skinny jeans

grå, ribbad linne med ljusblå skinny jeans
källa

En ribbad linne med en typisk design gör att du ser försiktigt sexig ut på grund av sin runda halsringning och smala passform. Men när det gäller en skördtopp multipliceras den sexiga effekten. Till exempel, här är en sexig outfit med låg vikt som kan få dig att se väldigt attraktiv ut i en avslappnad hangout. För att uppnå det här utseendet kan du ha på dig en grå, kort, ribbstickad linne med öppen hals som centrum för outfit. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans för att se extra ungdomlig ut. För skorna kan du helt enkelt bära ett par vita låga sneakers för att slutföra kläderna på ett rent och uppfriskande sätt.

Svart topp med V-ringning och förstörda jeans med pojkvän

svart västtopp med V-ringning och förstörda, beskurna jeans för vänner
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som innehåller några grova detaljer. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart ribbad v-ringad linne och ljusblå kraftigt rippade jeans. För skorna kan du bära ett par svarta stövlar med öppen tå för att packa klädseln i stil.

Rosa ribbstickad linne med mörkblå skinny jeans

rosa ribbstickad linne med mörkblå skinny jeans
källa

För att se mer ladylike ut verkar det enklaste steget vara att bära lite rosa. Bär till exempel bara en rosa, ribbad, figur-kramande linne. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans för att se lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att slutföra kläderna.

Vit linne med scoop-halsringning och blå slim fit-jeans

vit linne med scoop halsringning och blå slim fit jeans
källa

För att uppnå denna superminimala outfit kan du helt enkelt bära en avslappnad passform vit ribbad linne som fokus för din outfit. Använd toppen med ljusblå slim fit-jeans och vita låg-sneakers.

Hoppas att du gillar de ribbade tank top idéerna jag just presenterade för dig. Testa dem och njut av de superminimala kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*