Ribbade klänningsdräkter med axlar

Ribbade klänningsdräkter med axlar

Idag ska jag prata om en väldigt, väldigt specifik typ av klänning, den av axeln ribbade klänningen. Mycket sällan skulle en klänningstyp som är så specifik och nischad få så mycket uppmärksamhet. Men om du tittar noga, särskilt när våren och hösten kommer, kommer du inte ha svårt att hitta någon som bär den här klänningen på gatan. Av en anledning tycker jag att det faktiskt är ganska enkelt att utforma. Och naturligtvis är den viktigaste anledningen att den avrivna axelklänningen bara ser feminin och sexig ut utan att du behöver visa någon hud. Nu vet du att det finns så många fördelar med att bära den här klänningen. Kanske är det dags att hitta några av de bästa sätten att utforma det på. För att göra det här blogginlägget till ett användbart stycke för dig har jag lagt ner lite ansträngningar för att samla in några av de bästa rippade klädesdräktidéerna. Låt oss komma in direkt.

Svart ribbad axelklänning med choker

svart, ribbad axelklänning med krage
källa

Ett helt svart utseende kommer alltid att vara en säker och bra satsning, och jag börjar denna intressanta lista med ett elegant och enkelt svart utseende. För att uppnå det här minimala utseendet kan du bära en svart midiklänning från axelens bodycon. Koppla ihop den med svarta plattklackar med ankelband i öppen tå. Avsluta med ett svart chokerhalsband för en snygg twist.

Vit ribbad vikad axel mini bodycon klänning

vit ribbad mapp axel mini bodycon klänning
källa

För en oskyldig och feminin look är den här vita miniklänningen från axeln bodycon för dig. För att vara ännu mer exakt kommer den axelbandslösa snittet i en vikad axeldesign för att göra outfit mer elegant och elegant. För att bygga en underbar cocktailpartydräkt runt den här klänningen kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå och en grön choker.

Blushrosa ribbad av axelklänning

rodnad rosa ribbad av axel bodycon klänning
källa

Om den vita klänningen från föregående outfit fortfarande inte är feminin nog för att passa din karaktär. Den här axelrivna bodycon-klänningen i rosa ska vara feminin nog för att få dig att se ut som en prinsessa. Om du ska bära den här klänningen till ett cocktailparty eller ett prom, skulle jag rekommendera att du bär en silver fotledsrem med öppna tår för att ge outfit en elegant touch. Bättre än, ha på dig ett silverhalsband för att göra outfit mer stilfullt.

Rosa veckad axelbandslös midi bodycon klänning med bara klackar

rosa veckad axel midi bodycon klänning nakna klackar

För dig som älskar färgen rosa bör den rodnande rosa klänningen från kläderna kunna behaga dig. Men om du föredrar en plattare färg i rosa kan du välja den här ljusrosa klänningen istället. Det är en ljusrosa midikroppsklänning i midikropp. För att verkligen visa upp kläderna, överväga att para ihop klänningen med ett par nakna gladiatorklackar för att komplettera klädseln i stil.

Röd Off Shoulder Rib Dress

röd axelbandslös klänning

För ett ljusare och mer passionerat utseende, kanske du vill ha den här heta röda axelribbenklänningen. Fram till denna punkt har du sett många kläder som använder sandaler och klackar. Eftersom denna outfit är designad mer passionerat rekommenderar jag att du bygger en svart och röd outfit runt den röda klänningen. Använd till exempel ett par svarta läderknäskor för läder för ett snyggt och iögonfallande svart och rött utseende.

Svart, ribbad, figurkramande midiklänning med choker

svart, ribbad, figur-kramande midiklänning choker

Jag är inte säker på när chokern blev en så viktig del av modevärlden. Men om du har tittat på trenden under de senaste fem till tio åren kommer du att upptäcka att chokertrenden är den verkliga affären. Det är en vintergrön trend som kommer att stanna här. Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur en svart choker kan göra hela skillnaden i en outfit. För att uppnå utseendet, använd en svart ribbad midiklänning i bodycon med svarta anklar och klackar med öppen tå. Lägg till den svarta chokern i mixen för att ta outfit till nästa nivå. Förresten, om du vill se fler kläder med liknande skor bör du kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar svarta klackar med ankelband.

Pink Off The Shoulder Swing Dress

rosa axelbandslös gungklänning

När du har lagt ned tillräckligt med ansträngningar för att hålla dig i form, bör den här beskurna, axellösa, ribbade gungklänningen vara något som visar dina vackra ben. Om dina ben bara ser genomsnittliga ut, oroa dig inte för det. Den off shoulder klänning skulle också ha dina vackra axlar och hud. För att utforma den här rosa off shoulder-klänningen, para ihop den med boho-stil nakna sandaler för att ge en feminin touch till utseendet.

Grå ribbad midikroppsklänning med vikta axlar

grå, ribbad, figurkramande midiklänning med vikad axel

Här är en grå midiklänning i midiklänning med en snygg veckad axeldesign. Klänningen ser bara så vacker ut. Ta inte på dig för många tillbehör för att minska människors uppmärksamhet. Du kan helt enkelt bära klänningen med vita sneakers för ett luftigt och avslappnat utseende. Alternativt kan du bära klänningen med nakna sandaler för att se bedårande och tillmötesgående.

Svart bodycon-klänning med off-shoulder axlar

svart axelbandslös, figur-kramande miniklänning

För en enkel och ren street look kan du bära en svart axelbandslös bodycon miniklänning. För skorna skulle jag rekommendera att du bär antingen svarta ballerinor för ett mer reserverat utseende eller silverklackar med öppna tåremmar för ett mer elegant utseende. Avsluta med ett svart chokerhalsband för en snygg och unik touch.

Vit knapp ovanpå midiklänningen på axeln

Här är en super unik vit av axel ribbad klänning som kommer med button up design. För att bygga en elegant och enkel outfit runt klänningen, bär den med nakna sandaler och en manschettkedja i silver som passar till den underbara vita klänningen.

Här är de stropplösa outfitidéer som jag vill dela med dig. Innan du ens börjar, se till att kolla in tusentals andra outfitidéer som du hittar på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*