Retro stövlar för kvinnor

Retro stövlar för kvinnor

Det finns skor som är särskilt eleganta, det finns skor som är lämpliga för idrottsliga tillfällen och det finns skor som bara är en riktig blickfångare. Utan tvekan inkluderar den här sista kategorin även retrostövlar. Detta mycket speciella skor tar dig med på en resa genom tiden – till Spricka 20-talet eller galna 70-taletVälj ett decennium! Trots allt är vintage inte bara trenden för möbler utan också för mode. Retro stövlar har många ansikten. Därför är det också svårt att lista vissa eller specifika egenskaper. Antingen Design, färger, material och detaljer är olika i nästan alla vintage-stövlar och kan inte generaliseras. För att ge en överblick över de snygga fotstövlarna och stövlarna bör de delas in i två grupper vid denna tidpunkt: Stövlar med retroutseende från 1920- och 1970-talet. Eftersom alla retrostövlar har en sak gemensamt: De ser ut som något från en annan tid.

Månig chic från 20-talet

Retrostövlar som är inspirerade av 20-talets mode kännetecknas av olika egenskaper. För det första består de vanligtvis av färg och har ofta två färger. De klassisk färgkombination är svart och vittDessutom är dessa vintagepinnar ofta utrustade med en distinkt snörning upp till axeln. Materialets färg, knappremsor och öglor säkerställer också ofta att stövlarna ser retro ut.

Olika typer i stil med de sofistikerade 20-talet passar perfekt Charleston klänningar och snäva jeansDe ledande varumärkena vet också det. Om skorna också kombineras med tillbehör som fjäderboas och pannband, blir resultatet ett spännande utseende som inte bara kan bäras på temafester.

De som vågar använda den här stilen kan verkligen relatera till andra Fester och högtidliga tillfällen gå och överraska och imponera på det. Så att skorna ser bra ut och inte är täckta kan du kombinera dem med en liten svart klänning eller kort overall. Resultatet är ett mycket spännande och sensuellt utseende som får dig att se ut som en tidsresenär och se bra ut i alla storlekar.

56,99 US $ - Vintage medeltida stövlar för kvinnor Retro Cosplay High Martin.
Handla Retro stövlar kvinnor hösten England netto röd och svart casual.
Tastabo Flower Handgjorda stövlar med päls Retro stövlar.
Par Casual Stövlar Utomhussport Martin Stövlar Herr Klassisk Retro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*