Retro köksdesigner

Retro köksdesigner

Retroinredning är i trend nu, många husägare väljer modern inredning från mitten av århundradet för ett snyggt och enastående utseende. När det gäller kök är det här du verkligen kan skapa ett retroutseende, eftersom retroapparater för det mesta inte är till salu, men du kan ändå lägga till en retrokänsla i ditt utrymme med några idéer. Här är några tips som kan hjälpa dig att skapa en elegant retro-känsla.

Pops Of Color

Retro köksinredning är känd för starka färgstänk. Så om du vill ha den känslan, gå till orange, rosa, röd, gul eller blå. Det kan vara en accentvägg, en djärv köksö, skåp, ljusa avföring och klädsel. Till och med färgglada rätter, koppar och konstverk skapar en retro-atmosfär. En sådan idé ger inte bara ditt kök en retro känsla, det förblir också utrymmet och ökar ditt humör när du går in. Du kan kombinera olika nyanser i ett rum, t.ex. B. kricka och gul eller mynta och blå för att göra rummet mer märkbar.

mall

Ett annat utmärkande drag i ett retrorum är mönster. Ett mönster är en bra idé att föra samman alla färger och nyanser och lägga till en blickfång i rummet. Det är ett måste i köket. Du kan välja ett mönster eller två och kombinera dem med djärva färger i ditt kök. Det kan vara klinkergolv, klinkergolv eller klädsel, och om du inte vill spendera mycket pengar på det, gå till tryckta textilier – gardiner, mattor, handdukar och andra saker.

Retro middag

Låt din matplats eller frukostkrok se ut som en retro-matsal – detta gör ditt kök omedelbart retro och låter dig behålla dekorationsstilen. Du kan välja skinnsoffor och stolar i djärva färger och med ränder, ett runt metallbord eller ett rektangulärt. Stolarna kan också vara metallstolar, och du kan fortsätta den industriella känslan med ett skylt med tält och hängande lampor. Neonskyltar är också välkomna, de ger retrokänslan väldigt enkelt. Låt följande idéer inspirera dig.

Retro köksdesignidéer du måste se för inspiration.
25 coola retrokök - Hur man dekorerar ett kök i Throwback Sty
25 Lovely Retro Kitchen Design Ide
25 Lovely Retro Kitchen Design Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*