Retro bordslampor

Retro bordslampor

Om du är ett retro-fan, om du inte kan bo i ditt hem utan modern inredning och föremål från mitten av århundradet, kommer det här urvalet av lampor att få ögonen omedelbart eftersom det handlar om retro!

Studio Más, känt för att designa produkter och möbler som är enkla men unika, har precis släppt sin senaste version – Lamp Más. Lamp Más inspirerades av analogt beteende och retroliknande färger och former och utformades på ett sådant sätt att en fin balans skapas mellan dragbrytaren och lampkroppen.

Du kanske också märker inspiration från Alexander Calder, som är känd för att skapa mobila, rörliga skulpturer som själv inspirerades av Mondrian. Studio Más tolkade om sina idéer och arbetade med belysning. Han designade Lamp Más med svarta kroppslinjer och färgade cirkulära omkopplare. Det kommer säkert att göra människors liv vackrare och deras inredning mycket speciell!

Dessa lampor sätter en fängslande accent i en neutral interiör med sin färgstarka touch eller i en färgstark interiör med djärva former och linjer. Gör ett uttalande med en eller flera underbara lampor som väljer din perfekta form och utseende och din inredning kommer omedelbart att få personlighet!

Din plats att köpa och sälja allt handgjort |  Ljusbord.
Barkduklampor och kuddar i retrostil på Hunkydory Home.
Retro glasbordslampa - Lar
40W Retro bordsljusoljelampa med matskugga stor chans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*