Resor temat inredning idéer

Resor temat inredning idéer

Är du en ivrig resenär? Kan du inte leva utan att resa och planera dina resor? Då bör du definitivt uttrycka din passion för heminredning, låt det vara ett hem för en resenär! Jag har några häftiga idéer att dela, de kommer att visa upp din favorithobby på ett snyggt sätt utan att vara smaklös eller överst. Låt oss ta en titt på det.

kort

Kort skriker som ingenting annat! Vi rekommenderar att du införlivar en världskarta i din heminredning: gör en uttalande vägg i ditt sovrum eller vardagsrum, häng den på ditt hemmakontor för att få inspiration till jobbet och tjäna mer resor. Förutom att hänga ett kort kan du använda mer kreativa idéer som: B. Avtagbara väggdekaler och olika typer av väggkonst: strängväggkonst, grafisk väggkonst, papperskortkonst med ljus eller andra. Peka på destinationerna för dina resor och lägg eventuellt till några foton för att få tillbaka de goda minnena. Det fina är att du själv kan förverkliga alla dessa dekorationsidéer, bara för lite pengar eller nästan för ingenting!

resväska

Resväskor, särskilt vintage, kan förvandlas till olika möbler och dekorationer, och de har alla en stor fördel – de kan vara ett bekvämt förvaringsutrymme! Måla dem för att matcha dina färger och stil om det behövs, stapla dem ovanpå varandra i ditt sovrum och skapa ett coolt nattduksbord eller använd bara ett om det räcker. Du kan också konvertera en resväska till en konsol eller ett bord för din hall. Lägg bara till ben så blir det ett bekvämt förvaringsföremål med ett unikt utseende. Resväskor kan också förvandlas till hyllor av alla slag, och allt du behöver här är dina resesouvenirer och foton – och en perfekt skärm med resetema är klar!

Resgalleriväggar

Vad kan vara trevligare än en gallerivägg med foton från dina egna resor? Jag tror ingenting inspirerar mer än dessa fantastiska minnen och pittoreska platser! Du kan skapa en gallerivägg med olika konfigurationer, former och utseenden. Det kan vara mångsidigt eller vanligt, med en typ av ram eller annorlunda, en bildstorlek eller en annan – kom ihåg att den ska passa perfekt i ditt utrymme. När du introducerar metall, färgat trä, färgade ramar etc. kan saker bli distraherande visuellt. Så föredra något lite mer neutralt för att fokusera på själva bilderna.

Utrustning

Du kan tillverka eller köpa en mängd olika tillbehör och dekorationer – det finns massor av DIY-saker på internet och massor av saker att köpa. Kolla in några av dessa här för inspiration och förvandla ditt hem till en grotta för resenärer!

resetema dekorationsidéer - resedekor - världsresor.
43 häftiga inredningsidéer för hemtema att rocka - DigsDi
Världsresorinspirerad dekor |  Interiör inspiration vardagsrum.
Pin av Anna (The Getaway Journals) på Travel Home Decor |  Resa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*