Renoveringsfel Fixing

Renoveringen är svår och verkar inte sluta, speciellt om du gör misstag som kan vara kostsamma – din budget kan drabbas! Vi har sammanställt en lista över de vanligaste misstagen och några lösningar för att hålla din renovering säker och pålitlig.

Ändra för mycket på en gång

De flesta nya husägare gör detta misstag: just nu vill de renovera och ändra allt. En sådan önskan orsakar en hel röra och till och med katastrof i ditt hus, det leder till frustration, tårar, du blir trött på den här röra och du vill inte ens åka hem. Lösningen är enkel: fokusera på ett projekt i taget. På så sätt kan du gradvis ändra allt du inte gillar och ändå ha bekväma zoner i ditt hem att stanna. Åtminstone en del av ditt hem är rent och funktionellt och det bryter inte din budget.

Gör DIY utan erfarenhet

Renovering är dyrt, det är det alltid, och vissa av oss kanske tycker att DIY är den bästa lösningen. Saken är att många människor inte har tillräckliga färdigheter för att göra det och du kan orsaka större problem senare. Lösningen är att förstå vad du kan och inte kan göra. anser du att du är praktisk? Har du mycket kunskap och färdigheter? Om du aldrig har gjort någonting själv eller om det här projektet verkar mycket komplicerat för dig, kanske det inte är dags att prova det.

De bästa jobben som du inte ska göra själv är VVS och elektriska reparationer, borttagning av asbest, takreparationer, reparationer av gasapparater. Att göra sådant arbete själv är verkligen farligt och kan orsaka en riktig katastrof. Ta med proffs som kommer att lösa problemet genom att spara din budget och många nerver.

Inte redo för spärrar

Renoveringar går ofta inte enligt planen och vissa problem kan uppstå. Om du har gjort den lägsta uppskattningen kan du vid något tillfälle få slut på pengar och andra problem kan uppstå. För att undvika sådana problem och för att hålla koll på din budget, lämna cirka 10 till 15 procent mer i budgeten för oförutsedda utgifter eller de oväntade utgifterna. När din entreprenör utarbetar det officiella projektschemat, gör också en mental anteckning för att fylla i den med minst två veckor för att redovisa eventuella problem som kan försena arbetet något.

10 Renoveringsfel som alla gör - och hur man åtgärdar dem  Hem .
5 Renoveringsfel att undvika innan målning |  WOW 1 DAGS PAINTI
26 Fel i hemmet renovering till Avo
7 tips som godkänts av inredningsarkitekter för fixering av överdekoration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*