Renoverat Mid Century Modern House

Renoverat Mid Century Modern House

Designkollektivet Framestudio slutförde renoveringen av detta hem från 1900-talet nära San Francisco, designat av arkitekten Henry Hill i en boomerangform runt en pool. Huset, som heter Ridgewood, ligger i Alamo, en förort 20 mil öster om San Francisco, och stod färdig 1959 av Bay Area-arkitekten Hill. Men dess historia sedan dess färdigställande har varit ”skissartad”, inklusive övergivande, renovering och expansion, och hade lämnat huset i skäligt skick.

Framestudio-renoveringen var designad för ett par som skulle bli tomma bon och syftade till att bevara befintliga detaljer där det var möjligt, uppdatera huset i den stil som följde den ursprungliga arkitekten och uppfylla behoven hos den nya invånaren.

Arkitekterna har behållit de få ursprungliga inredningselementen och kopplat inre utrymmen med den naturliga omgivningen. Efter detta lade designarna till ännu fler fönster i husets två vingar – sovrummen i ena, vardagsrummet, köket, matsalen och studion i den andra. Ett andra sovrum fick en ny glasvägg modellerad efter en befintlig i sovrummet, medan de ursprungliga små fönstren i köket slogs samman till ett. Grottan, som lades till fastigheten på 1970-talet men hade få öppningar, har också uppdaterats med stora glasytor och en ny öppen spis, med hänvisning till de befintliga tegeleldarna i huset.

Andra förändringar inkluderar omkonfigurering av gäst- och sovrumsbadrummet, ett nytt vinrum och tillägg av träskåp från golv till tak i korridorerna. Takhallen har också sänkts för att införa ett nytt luftkanalsystem för uppvärmning och kylning av sovrummen. Alla de ursprungliga glasrutorna har också ersatts med dubbla rutor. I hela huset är golven antingen täckta med ljusa träplankor gjorda av stora grå kakel, och väggarna och trätak är alla målade vita. Interiören har uppdaterats för att följa stilen hos mindre kända internationella designers från mitten av århundradet.

Mid Century Modern Renovation - Modern - Exteriör - San Diego - av.
En mitten av århundradet modern renovering av bakgården - Ho
Det här renoverade moderna hemmet i Kalifornien har varit.
Före och efter bilder: Midcentury Modern Home Remodel |  Milgard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*