Renoverat 1960-talshem

Renoverat 1960-talshem

Kallas Mercer Modern, detta hus tar sitt namn från sitt läge – Mercer Island, en landmassa i en sötvattenssjö väster om Seattle. Det var en 50 år gammal lägenhet i Washington som renoverades av det amerikanska företaget Wittman Estes Architecture + Landscape.

Huset med två våningar ligger på en sluttning med utsikt över vattnet och stadens silhuett. Kunderna ville ha ett hem med en avslappnad atmosfär och en flytande anslutning mellan interiören och det omgivande området. Det ursprungliga huset hade stora ben men separerades från utsidan och den vidsträckta egendomen och är nu väl ansluten till utsidan.

Fönster och dörrar byttes ut i vissa områden, ny yttre belysning installerades och fasader målades krämvit. Vid behov ersattes gamla pelare och balkar med stålpelare och limmade träbjälkar. På toppen av ett garage skapade teamet ett nytt utomhusdäck med inbyggda sittplatser och terrasser med Ipe-trä. Cederlister omger däcket och släpper igenom solljuset medan de blockerar utsikten över grannhusen. En trappa i betong och glas förbinder den upphöjda terrassen med trädgården.

Inuti lägenheten har utrymmena gjorts ljusa och luftiga genom att ta bort väggar och lägga till glas, samt inkludera ljusa ytor och dekorationer. Materialen återspeglar den lösa, avslappnade stilen med redesign och öppnar husets hjärta inte bara för naturen utan också för naturliga, hållbara strukturer. Den luftiga och lätta känslan i materialpaletten uppmuntrar familjen att gå ut och återansluta sig till solljuset medan du njuter av utsikten över Lake Washington och centrala Seattle.

COTE DE TEXAS: Totalrenovering för en Houston Ranchburger från 1960-talet.
COTE DE TEXAS: Totalrenovering för en Houston Ranchburger från 1960-talet.
Salter Point House har en lyxig renovering
1960-talet hus renoverat med oklanderlig smak - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*