Renovera kök på en budget

Renovera kök på en budget

Det är dyrt att uppgradera och renovera varje rum i ditt hem. Om du vill fräscha upp ditt utrymme med en budget behöver du några enkla och funktionella idéer, särskilt om vi tar ett kök som används ofta och bör vara praktiskt. Hur kan du renovera ditt kök med en budget? Här är några smarta knep.

Nya handtag och tåg

Att byta hårdvara i dina garderober kan göra en värld av skillnad, även om det verkar litet för ögat. Tänk på en färgstark twist för att göra en djärv skillnad i hur den ses av de flesta. Olika metalliska detaljer eller till och med läderhandtag ger dina möbler en kant omedelbart.

Måla dina garderober

Att byta garderober är en dyr sak; Så det är vettigt att bara ge dem ett nytt grepp om vad du redan har – en enkel färgfärg kan göra underverk! Om du lägger till ett lager färg kan du helt ändra känslan i rummet utan att behöva byta skåp. En sådan idé är mycket budgetvänlig och du kan använda den ganska ofta.

Byt ut dina bänkskivor

Det här är en annan idé för att ändra utseendet på ditt kök utan att byta skåp. Vill du inte måla dem Inga problem! Överväg att helt enkelt ändra bänkskivan för att skapa en fin kontrast mellan de befintliga skåpen och de nya topparna. Välj något helt annat, annars fungerar det inte. Du kan både byta bänkskivor och måla skåpen om du vill – det är billigare än att byta skåp ändå.

Byt din köksö

Om du byter ut din köksö kommer utrymmet att kännas helt nytt utan mycket besvär eller ansträngning. Den nuvarande trenden är en kontrasterande köksö. Så det spelar ingen roll om du monterar ett nytt stycke i dina skåp och tvärtom, välj en helt annan! Om du inte har råd med det, ta lite ljus färg och måla din befintliga köksö, eventuellt ändra bänkskivan och voila!

Uppdatera din backplash

Att ändra din backplash bryter inte banken och det finns många trender att överväga. Detta är ett enkelt sätt att krydda ditt kök. Plattor finns i en mängd olika färger, mönster och till och med texturer, vilket gör dem till en utmärkt extra färgattraktion för rummet. Du kan också prova trä, glas och många andra backsplays, kolla in de mest kantiga idéerna och bli inspirerad!

Uppdatera ett kök med en budget - 15 fantastiska (och billiga) idéer.
Budget Kök Renovering |  Budget kök ombyggnad, kök DIY.
Liten budget kök Makeover Ide
Före och efter: My Budget Kitchen Remodel - ToolBox Div

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*