Renovera entré på en budget

Renovera entré på en budget

Ingångar är vanligtvis inte särskilt dyra att renovera om du inte väljer riktigt lyxiga delar. Men idéerna vi presenterar idag är lätta att tillämpa och kräver inte mycket pengar. Låt oss ta en titt på dem!

Byt väggarna

Det enklaste att göra är att ändra utseendet på dina väggar – måla om eller lägga till djärva tapeter. Det är budgetvänligt och coolt, och du kan välja bara en uttalande vägg om du vill. Uttrycksväggen kan göras inte bara med färg eller tapeter utan också med beklädnad, vitt trä, sten, tegel och andra material. Det är helt upp till dig och de flesta av dessa renoveringar kan göras själv.

Byt bank

Konsolbord och fåfängor används inte alltid i en entré, medan bänkar är vanliga. Byt bänk för att göra din entré djärvare, svalare och ljusare! Tänk först på din entréstil och välj en lämplig bank. Det kan vara stoppat och inte stoppat, med lackerade eller metalliska ben, med dold förvaring i sätet eller utan förvaring bara för stil. Det finns många DIY-projekt där ute som du kan använda för att skapa din egen bank med liten ansträngning. Om du inte vill byta bank, ta din befintliga och renovera den – med tyg, färg och andra material.

Lägg till tillbehör

Olika tillbehör ger ditt entréområde ett mer inbjudande och personligt utseende. Lägg bara till några. Det kan vara en överdimensionerad spegel som är ett mycket trendigt alternativ för olika rum. Du kan välja ett överdimensionerat konstverk eller en hel gallerivägg – använd dina egna foton för att ge mervärde till utrymmet. Ta en touch av utomhus inomhus med krukväxter, stenkaktusar och suckulenter för en öken eller boho-utrymme. Hoppa inte över årstiderna och helgdekorationerna – ändra dem för varje säsong för att uppdatera ingången och göra den mer välkomnande. Bli inspirerad!

25 coola idéer för att renovera din entré till en budget |  Liten.
25 coola idéer för att renovera din entré till en budget |  Modernt.
Förhindra överklagande ökar för varje budget  Hem exteriör makeover.
Upphöjd ranch ombyggnad interiör ingång bump ut förlängning |  Uppfostrad .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*