Renovera en plantskola på en budget

Många av oss utformar dagis medan vi väntar, vilket innebär att dina önskemål och preferenser kan vara olika före och efter, eller så kanske du tycker att vissa lösningar inte är så praktiska som du trodde. Om du av någon anledning vill ha en förändring behöver du inte spendera mycket pengar igen. Håll dig bara till några enkla, lättanvända hemrenoveringar. Här är några idéer!

väggar

Väggar är den mest uppenbara idén för att renovera och fräscha upp alla rum, och en dagis är inget undantag. Färger, klistermärken, tapeter och stenciler är alla välkomna för att göra barnrummet annorlunda eller skapa en enda uttalande vägg som ger en djärv touch. Du kan också prova andra idéer, såsom: B. trä för att täcka en vägg. Ju mer kontrasterande det är, desto svalare och djärvare blir ditt utseende. Förklädnader är också en cool idé, de är tidlösa och eleganta. Du kan välja olika färger för att göra förskolan mer välkomnande.

Spjälsängar

En spjälsäng är den viktigaste möbeln i alla barnrum, och all inredning är byggd runt den. Att byta spjälsäng är en cool idé oavsett om du renoverar den eller köper en ny bit. Du kan arbeta med ljus färg för att lägga till en färgstark touch i barnrummet och sedan lägga till några tillbehör i samma färg. En annan idé är att köpa ett nytt stycke – en smidig järnsäng för en vintage-plantskola, en svartvitt för ett monokromt rum, en rotting spjälsäng för en boho chic plantskola. Lägg till en matchande färgstak för en drömmande touch och voila!

Utrustning

Tillbehör är saker som enkelt kan förändras och fräscha upp alla rum utan att bryta banken. Tillbehör kan göra att inredningen sticker ut, lägger till färger och mönster, ger en blank touch och känsla utomhus, beroende på vad du använder. Definiera stilen på din dagis och de färger du vill ha, och skynda dig i butiker eller på nätet för några självstudier! Grönska och blommor i en klippgryta, makramhängningar, vävda lampskärmar, korgstöd, läderpallar och lagermattor. Färgglada kransar, bokstäver och konstverk ger barnrummet glädje. De flesta av dessa tillbehör kan enkelt tillverkas av dig själv så att du inte behöver mycket pengar. Njut av!

Billiga barnkammardekorationer Idéer för billiga plantskolor - autoiq.
Shoppingtips för att skapa en härlig barnkammare på en knopp
11 enkla och budgetvänliga sätt att renovera ditt hem - DigsDigs.
Blog Nursery Design Studio Budget Nursery Ideas - autoiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*