Regnjackor

Regnjackor

Regnjackor, ibland kallade vindskydd, är gjorda av vattenavvisande material och skyddar kroppen och kläderna från regn och vind. Regnjackor av hög kvalitet släpper absolut ingen fukt och är också andningsbara.

Klassificering av kategorin regnjackor

När det regnar ute vill de flesta inte gå ut. För trots ett paraply kan du vanligtvis inte undvika att få ett stänk eller två. Regnjackor är därför tillgängliga för dem som är blyga för regn, som skyddar kläder, hud och frisyr från den svala fukten. Sådana jackor kan lätt dras över den vanliga klädseln.

Funktioner och mönster

De är gjorda av ett vattenavvisande, mestadels syntetiskt material och har vanligtvis en huva. Regnjackor har ofta full blixtlås eller knappstängning. Vissa modeller kan också dras över huvudet. Regnjackans traditionella färg är gul.

Under tiden har många tillverkare kommit med modern design, så det finns ett stort antal olika mönster, färger och snitt. När du köper en regnjacka måste du vara försiktig med att hålla jackan lös för att ge plats för kläder under.

Var uppmärksam på kvalitet!

Många modebutiker erbjuder regnjackor till rimliga priser. Här kan det dock hända att materialet suger i kraftigt regn och därmed tappar regnjackan sin funktion. Tyget har högsta prioritet och borde vara värt ett djupare grepp i kundens plånbok.

Men komfort och vattentäthet garanteras. Detta innebär att bäraren är förberedd för alla väder och inte ens behöver skämmas bort från regn.

Moss Rain Coat |  PU Regnjacka med ryggventilation |  HH
Monogrammed Rain Jacket - New Englander-jacka för kvinnor med Ho
Bästa löpande regnjackor 2020 |  Vattentäta jackor Revi
Gale Rain Jacket |  HH arbetskläder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*