Red Vest Outfit Idéer

Red Vest Outfit Idéer

Ibland, särskilt när du är i ett glatt och energiskt humör, kanske du vill ha på dig något väldigt ljust och märkbart. Istället för att ha på dig något för extremt när du går till avslappnade hangouts och går till jobbet, är ett bra sätt att få dig att se ljus ut att bära en röd väst. Du kan bära den i princip över de flesta av dina enkla kläder och du har en riktigt fin och energisk outfit direkt. Det finns verkligen coolare sätt att utforma det. Här är några av de bästa idéerna för röda västar som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Svartvitt randig långärmad T-shirt med ljusröd väst


källa

För att starta den här listan över snygga och passionerade outfitidéer kommer jag att visa dig en lagrad outfit som inte är så svår att ta av. För att skapa detta affärsavslappnade utseende kan du helt enkelt ha på dig en svartvit randig långärmad t-shirt med en röd pufferväst. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och beige läder knä höga stövlar för att slutföra detta fantastiska utseende.

Röd väst med vit stickad tröja med rund halsringning och svarta skinny jeans

röd väst med vit stickad tröja med rund halsringning och svarta skinny jeans
källa

En vit stickad tröja med rund hals och en röd väst är det perfekta ackompanjemanget till denna avslappnade ensemble. Använd svarta skinny jeans med ett elfenben läderbälte. Bär ett par grå läderstövlar i läder för skorna för att ge extra stil till kläderna.

Röd pufferväst med mörkblå chambray-skjorta

röd pufferväst med mörkblå chambrayskjorta med knappar
källa

För att se snygg och lite pojkaktig ut finns det en outfit här som kan göra just det, och det är trevligt att ha på sig på kontoret. Bär en gråblå chambray-skjorta med knappar och en röd pufferväst på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder så att du ser smal och elegant ut.

Röd quiltad väst med svartvitt randig långärmad T-shirt

röd quiltad väst med svartvitt randig långärmad T-shirt
källa

För en enkel och snygg outfit som du kan bära för jobbet samt avslappnade hangouts, kan du bära en vit och svart randig T-shirt med en röd quiltad väst. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för skorna för att ge det övergripande utseendet en något feminin och snygg touch.

Mörkblå basebollkeps med vit tröja och quiltad väst

Marinblå basebollkeps med vit tröja och quiltad väst
källa

Här är en sportig och pojkaktig, skiktad outfit som är perfekt för att träffa vänner för att se underskattad men ändå attraktiv ut. Bär en svart och vit rutig skjorta med en vit tröja för toppen. Lägg till ett lager genom att bära en röd quiltad väst. Kombinera dessa bitar med blå jeans och mörkbruna läderstövlar. Lägg till en mörkblå baseballkeps i mixen för ett ännu mer pojkaktigt utseende.

Grå tröja med rund krage och röd väst

grå tröja med rund krage och röd väst
källa

Det här är ganska sött och flickaktigt utseende som får dig att se uppfriskande och ungdomlig ut. På toppen bär du en vit blus med en rund krage och en grå tröja. Bär en röd väst över dem. För resten av klädseln, använd marinblå manschettmager jeans och bruna mocka ankelstövlar för att komplettera utseendet.

Svart och vit rutig pojkvänskjorta med pufferväst och fotkängor

svartvit rutig pojkvänströja med knappar, pufferväst och fotkängor
källa

Istället för att hålla sakerna riktigt enkla genom att bära en heltäckande topp, kan du prova något kreativt genom att para ihop den röda västen med en svart och vit rutig skjorta med knappar för toppen. Använd den med marina skinny jeans och ett par ankelstövlar av kamelmocka för att avsluta utseendet.

Quiltad väst med blå halsduk och ankelhäl i brunt läder

Quiltad väst med blå halsduk och klackar i brunt läder
källa

Det här är en ganska skarp outfit som använder den ljusröda och kungsblå färgkombinationen. För detaljer, använd en blå och vit randig T-shirt med en kungsblå halsduk och en röd quiltad väst. Koppla ihop dem med mörkblå jeans med smal passform och ärmslut. Bär ett par ankelstövlar av kamelmocka för att göra din outfit stilfull.

Röd, ärmlös långkavaj som väst med svarta bitar

röd ärmlös kavaj med lång ärm som väst med svarta delar
källa

Detta är ett super chic svart och rött utseende som får dig att se lång och smal ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart v-ringad blus och svarta skinny jeans med manschetter som kärnan i outfit. Lägg till en röd ärmlös lång kavaj som om det är en långväst. Koppla ihop dessa bitar med ett par klackar med leopardtryck för att ge utseendet en sofistikerad touch.

Röd nylonväst med grå stickad hatt och grå tröja

röd nylonväst med grå stickad hatt och grå tröja
källa

För att se sportig ut på vintern kan du bära en grå tröja med en röd nylonväst. Kombinera dem med svarta smala lastjeans och svarta mockaskor. För att göra denna outfit mysigare och mer unik, överväga att bära en grå stickad mössa för att krydda outfit ännu mer.

Röd quiltad väst med en helt svart outfit

röd quiltad väst med en helt svart outfit
källa

För dig som gillar ett mörkt och coolt läderutseende, så här kommer ditt mörkare utseende att vara när en röd väst läggs till blandningen. För att bilda kärnan i kläderna kan du bära en svart tröja med svarta lädermotobyxor och svarta mockaskor. Med den röda quiltade västen är outfit mindre mörkt, men mer aggressivt och prickigt.

Röd och svart rutig mockhalsväst med knähöga stövlar i brunt läder

röd och svart rutig väst med mock hals och bruna knähöga läderstövlar
källa

Istället för att ha en vanlig röd väst, här är en röd och svart rutig väst med en mock hals som ser snygg och pojkaktig ut. Du kan kombinera den med en svart tröja och mörkblå skinny jeans. Bär ett par bruna läderstövlar i läder för att avsluta din outfit i stil.

Vit och svart randig tröja med knähöga stövlar i mocka

vit och svart randig tröja med knähöga stövlar i mocka
källa

För att forma detta mysiga utseende kan du bära en vit och svart horisontell randig tröja med rund hals och en röd väst. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och knähöga stövlar av svart mocka för att se smal och vacker ut.

Här är de röda väst outfit idéer som jag vill prata om. Färgen röd kan vara en svår färg för vissa människor. Men när det gäller en röd väst är inträdesbarriären så låg att vem som helst ska kunna ta av sig den och njuta av det roliga med att bära den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*