Randiga Wide Leg Pants Outfit Idéer

Randiga Wide Leg Pants Outfit Idéer

Om du har följt den här bloggen bör du veta att jag pratade om snygga byxor som skinny jeans och lederhosen som du kan bära på kontoret för att se snygg och smal ut. Idag ska jag prata om något helt annat, något som får dig att se luftig och lite konstnärlig ut, det är de randiga byxorna. Om du tror att endast byxor med smal passform kan få dig att se lång ut, tänk två gånger efter att ha läst det här blogginlägget. För att visa dig olika sätt att utforma dem har jag sammanställt några av de bästa randiga idéerna för vidbensbyxor för dig. Låt oss titta på dem.

Camisole med svartvita randiga byxor med vida ben


källa

Låt mig börja den här spännande listan med outfitidéer med en mycket minimal men ändå attraktiv outfit som du kan bära både som en arbetsdräkt och en streetdräkt. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en svart kavaj med svarta och vita randiga byxor med vida ben. Bär blå kungsblå balettlägenheter för att ge en iögonfallande touch till utseendet.

Blushrosa tröja med svarta och vita randiga vidbenbyxor


källa

För att se mysigare och trevligare ut, kanske du vill ha något avslappnat snarare än något som passar eller till och med tunt. Du kan till exempel ha på dig den här rodna rosa sköna tröjan med svarta och vita randiga vidbyxor för att se väldigt luftig ut. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit och röd färgblock med randiga byxor med vida ben

vitt och rött färgblock med randiga byxor
källa

Ibland är det de små detaljerna som gör din outfit mer iögonfallande. I det här fallet är det den vita t-skjortan med en röd färgblocksdetalj som ser vacker och unik ut. För att slutföra denna outfit, använd svarta och vita randiga byxor med vidben och ljusrosa mockaskor med öppna tå för att se ännu mer feminin och mysig ut.

Svart ärmlös topp med mock halsringning och randiga byxor

svart ärmlös topp med ståkrage och randiga byxor
källa

För att se snygg och mörk ut kan du bära en svart ärmlös tröja med bodycon-mock-hals. Koppla ihop den med vita och svarta randiga vidbenbyxor. Om du bär en figurkramande topp med breda byxor ser du extra lång och smal ut. Ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor kommer att komplettera ditt utseende.

Vit kort ärmlös topp med randiga byxor med vida ben


källa

För att se uppfriskande och reserverad sexig kan du bära en vit beskuren ärmlös topp som är smal passande för att visa upp midjan lite. Kombinera toppen med svarta och vita randiga byxor med vida ben och ett par vita stövlar i läder för att komplettera denna fantastiska outfit.

Använd den med en svart väst och läderjacka

svart väst topp och läderjacka
källa

För att se snyggare och lite mer sofistikerad ut, låt oss titta på en sexig och cool lagerlagring. Bär en svart, kort västtopp med en svart skinnjacka över. Kombinera dem med svarta och vita randiga vidbyxor och svarta läderskor för att komplettera detta mörka och coola utseende.

Kortklippta svartvita randiga byxor med vida ben och en vit filthatt

kortklippta svartvita randiga byxor med vida ben och vit filthatt
källa

Det här är en väldigt intressant outfit med en vit filthatt som lägger till en semesterkänsla i outfit. För att forma denna outfit kan du bära en vit wrap-blus med båthalsring och svarta och vita randiga byxor med vida ben. Koppla ihop dem med vita klackar och en vit filthatt för att se vackra och unika ut.

Grå och vit randig ärmlös topp med matchande, korta byxor med vida ben

grå och vit randig ärmlös topp med matchande, korta byxor med vida ben
källa

Efter att ha tittat på så många svartvita randiga byxor, låt oss titta på några som har olika färger. Här är till exempel grå och vita randiga byxor med vida ben. Bär dem med en matchande ärmlös randig topp. Bär vita remmar med öppen tå sandaler med dina skor för att slutföra outfit på ett snyggt och uppfriskande sätt.

Bär den med en vit stickad tröja

vit stickad tröja med klockärmar
källa

Detta är en mycket kreativt designad vit stickad tröja med klockärmar eller, mer exakt, flera ärmlager. Det är också en lite beskuren tröja som får dig att se extra lång ut. Koppla ihop tröjan med svarta och vita randiga byxor med vida ben och spetsiga kamelmockaskor för att komplettera utseendet.

Vit stickad tröja med en avslappnad passform och randiga byxor

vit stickad tröja med avslappnad passform och randiga byxor
källa

För att se super luftig och uppfriskande ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit, avslappnad eller till och med överdimensionerad vit tröja för toppen. Kombinera den med svarta och vita randiga byxor och ett par ljusrosa plattformssandaler för att se feminina och anmärkningsvärda ut.

Svart tröja med vita, beskurna byxor med vida ben

svart tröja med vita, beskurna byxor med vida ben
källa

Att se konstnärlig ut, med en svart filthatt kan det ofta hjälpa dig med detta. Du kan till exempel ha på dig en svart tröja med vita och svarta randiga skurna vidbyxor. Använd svarta gladiatorbalettlägenheter och en svart filthatt för att se unik och konstnärlig ut.

Bär med vit wrap kortärmad blus

vit omlott kortärmad blus
källa

Detta är ett supercoolt och unikt utseende. Det unika kommer huvudsakligen från den vita omslagstoppen, som har det asymmetriska och beskurna snittet. Koppla ihop den med svarta och vita randiga vidbyxor och vita sneakers för att se snygg och konstnärlig ut.

Blushrosa ärmlös ruffle crop top med svarta och vita randiga byxor

Blushrosa ärmlös ruffle topp med svarta och vita randiga byxor
källa

Det här är den typ av outfit som du sannolikt vill ha på dig på semester för att uttrycka den avslappnade känsla du har. För toppen, använd bara en kort topp med rosa volanger och kombinera den med svarta och vita randiga byxor. Använd vita öppna klackar och en stråhatt för att se extra uppfriskande ut.

Marinblå kavaj med vit väst och randiga byxor med vida ben

Marinblå kavaj med vit västtopp och randiga byxor med vida ben
källa

Detta är en relativt ansedd business casual outfit som är särskilt lämplig för de av er som brukade ha på sig kraftkläder och vill ha på sig något mer avslappnat på fredagar. Bär bara en vit västtopp med en mörkblå kavaj för toppen. Kombinera dem med vita och svarta randiga byxor med breda ben och balettlägenheter.

Himmelblå blus med svarta och vita randiga byxor med vida ben

himmelblå blus med svarta och vita randiga byxor med vida ben
källa

För att skapa en affärsavslappnad outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan kan du bära en himmelblå chambray-blus till toppen. Stoppa den i svarta och vita randiga vidbyxor och svarta läderklackar för att se snygg och smal ut.

Hoppas att du gillar de här randiga byxorna ovanför. Som du kan se kan skinny jeans se bra ut på dig, men det är verkligen inte ditt enda alternativ. Missa inte allt det roliga med att ha på dig något speciellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*