Randiga tröja outfit idéer

Randiga tröja outfit idéer

Idag ska jag prata om den randiga tröjan, något som kan ge dig den luftiga och avslappnade känslan. Det fina med det är att du kan bära det för både affärs- och avslappnade hangouts. Styling eller avdragning av det är inte alls en utmaning. Att känna till några ytterligare överläggstrick kan dock få dig att se ännu bättre ut. Låt mig nu visa dig hur du utformar den randiga tröjan genom att visa dig några av de bästa outfitidéerna jag har samlat. Låt oss hoppa direkt in.

Svartvit randig tröja med rippade blå jeans


källa

För att börja med den här listan över mysiga och attraktiva outfitidéer, börjar jag med att visa dig en väldigt enkel och avslappnad outfit som är super lätt att ta av. För att forma detta utseende kan du bära en svart, vit och gul randig tröja med blå skinny jeans. Kombinera dem med ett par grå och vita canvas sneakers för att packa kläderna på ett avslappnat och ungdomligt sätt.

Randig tröja i vitt, blått och orange med rosa läderstövlar

vitblå och orange randig tröja med rosa läderstövlar
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta coola och snygga utseende. Du kan bära en vit, marinblå och orange randig tröja med båthals. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par knähöga stövlar gjorda av rodnande rosa läder för att toppa det coola utseendet.

Kungsblå och gul randig tröja med svart minirater kjol

kungsblå och gul randig tröja med svart minirater kjol
källa

Detta är en mycket färgstark och attraktiv outfit som du kanske vill prova. Använd en gul, svart och kungsblå randig tröja för att vara centrum för din outfit. Kombinera den med en svart skater minikjol. För skorna, ha ett par svarta strumpor och ett par svarta ballerina-lägenheter för att komplettera utseendet.

Vit, rosa och svart randig tröja med förstörda jeans

vitrosa och svart randig tröja med förstörda jeans
källa

Detta är en mycket kreativt designad tröja som innehåller flera färger. I detalj är det en vit, svart och rosa randig tröja. Du kan enkelt kombinera toppen med blå jeans med raka ben. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att slutföra kläderna.

Svart och vit randig tröja över t-shirt & pojkvän jeans

Kort tröja med svarta och vita ränder över en T-shirt och pojkvänjeans
källa

Låt oss titta på hur denna outfit innehåller ett trevligt litet lager trick. För att skapa dessa underbara lager kan du bära en kort vit och svart randig tröja med en svart avslappnad t-shirt. Koppla ihop dem med blå rippade jeans med knä-ankel. För skorna, ha ett par kungsblå sneakers för att slutföra utseendet.

Bred randig svartvit tröja med pojkvänjeans

bred randig svartvit tröja med pojkvänjeans
källa

För att se ännu mer unikt och snyggt ut, bär vi en svart och vit bred randig tröja istället för en smal randig. Koppla ihop den med en ljusrosa långdragen kofta och ljusblå pojkvänjeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Mock Neck tröja med beskurna smala jeans och vita sneakers

Mock Neck tröja med korta skinny jeans och vita sneakers
källa

Detta är en mysig och snygg outfit som du enkelt kan ta av. Bär en vit och svart randig tröja med hög hals. Kombinera den med en gråblå skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för skorna. Lägg till en snygg axelväska av elfenbenläder för att komplettera det eleganta utseendet.

Kungsblå, grön och rosa randig tröja med en veckad minikjol

Kungsblå, grön och rosa randig tröja med en veckad minikjol
källa

Det här är en mycket trevlig och lättillgänglig outfit som du bör prova. För toppen, bär en blå, rosa, grön och ljusgrå fyrfärgad randig tröja. Koppla ihop den med en kungsblå mini-veckad kjol för att se tunn ut. Kombinera dessa bitar med ett par ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Grå och vit randig topp över en ljusblå peplumblus

grå och vit randig topp över en ljusblå peplumblus
källa

Denna outfit innehåller också ett mycket trevligt och smidigt skiktningstrick. För att forma denna outfit kan du bära en grå och vit randig tröja över en ljusblå peplumblus. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. För skorna, ha på dig ett par lätta mockaskor med en öppen tå för att se snygga och attraktiva ut.

Vit stickad tröja med blå jeans & tofflor

vit stickad tröja med blå jeans och tofflor
källa

Ibland kan valet av skor verkligen tillföra värde till din outfit. Till denna outfit väljs till exempel ett par vita läderskor som kombineras med den vita, orange och blå randiga tröjan. Resultatet är en snygg outfit. Koppla ihop dessa bitar med vanliga blå slim fit-jeans för att komplettera utseendet.

Vit och svart tröja över rutig skjorta

vit och svart tröja över rutig skjorta
källa

Detta är en väldigt intressant och vacker outfit som innehåller några coola skiktningstrick. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och svart randig tröja med rund hals över en svart och vit rutig skjorta för att skapa några mycket snygga lager. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna, ha ett par silverspetsiga höga klackar för att slutföra kläderna.

Blå och vit tröja med ljusblå skinny jeans

blå och vit tröja med ljusblå skinny jeans
källa

Detta är en mycket enkel men ändå mysig outfit som fortfarande får dig att se väldigt attraktiv ut. För toppen, använd bara en blå, grå och vit randig tröja med en smal passform. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läderklackar med spetsiga tår för att komplettera utseendet.

Svart och vit randig tröja med grå stövlar

svart och vit randig förkortad tröja med grå stövlar
källa

För att se pojkaktigt och reserverat sexigt samtidigt, här är vad du vill göra. Bär en svart och vit randig tröja på toppen för att visa bara lite hud i midjan. Kombinera den med svarta byxor med en avslappnad passform. För skorna, ha ett par grå mockaskor för att slutföra kläderna.

Hoppas att du gillar de randiga idéerna för tröjautrustning som jag just delade med dig. Försök med dem så kommer du sannolikt att kunna utöka ditt spel på höst- och vinterkläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*