Raffinerat Jolie-skrivbord

Raffinerat Jolie-skrivbord

Om du inte bara letar efter ett vanligt skrivbord utan också efter ett snyggt stycke, nästan ett konstverk som fångar ögat med sina linjer och unika material, så är det här för dig! Den gjordes av ett varumärke för modedesign, ett mycket känt, så det är inte förvånande att skrivbordet är ett konstverk.

Jolie Desk av Armani Casa är gjord av mörkt almträ och grönt läder. Jolie kännetecknas av en böjd form och en detaljerad konstruktion – inte bara material är ovanliga här utan också linjer och former. Förutom den praktiska lådduoden har Jolie Desk läderfickor på båda sidor som du har papper och tidskrifter praktiskt taget till hands. Synliga sömmar hyllar Armanis traditionella läderverk. Trots sitt franska namn tillverkas Jolie Desk i Italien.

Andan i Jolie Desk är kosmopolitisk och förfinad, ett stycke som passar för bibliotek och foajéer – men vackert var som helst, även på ditt personliga hemmakontor om du känner dig som en utsökt och unik bit med lite lagringsutrymme för funktionalitet!

Raffinerat Jolie-skrivbord tillverkat med grönt läder och almträ.
Raffinerat Jolie-skrivbord tillverkat med grönt läder och almträ - DigsDi
Raffinerat Jolie-skrivbord tillverkat med grönt läder och almträ - DigsDi
Jolie Dining Room Set av Furniture of America |  MöblerPi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*