Raffinerad och elegant lägenhet

Raffinerad och elegant lägenhet

Denna lägenhet ligger i en tegelklädd byggnad med blandad användning som vetter mot historiens framkant, dekorerad av det portugisiska möbelföretaget De La Espada och designgalleriet The Future Perfect. Teamet satte sig för att skapa en distinkt bostad som utstrålar livlig elegans.

Lägenheten är inredd i ljusa färger så att den känns luftig. Turkos och kricka accenter gör det ljusare och djärvare. Naturligt trä i djärva fläckar läggs också till för att göra rummen mer naturliga.

Det öppna offentliga området upptar ett triangulärt utrymme med ett ljust trägolv och vita väggar. Utrymmet är möblerat med en eklektisk blandning av möbler som är i linje med byggnadens utsida och har en blandning av samtida och klassiska inslag.

Vardagsrummet är inrett med en grå soffa med låg rygg och borstad mässing. Runt soffan är Elysia lounge stolar och ett bärbart ändbord av trä och mässing. En kontaktpunkt för loungen är soffbordet; Aluminiumplattan visar kroppsdelar som kramar.

Köket har vita skåp, marmorbänkar och en pastellblå backsplash. De ljusa tonerna är kontrasterade med ett par tjocka barstolar. Matsalen är nära ett stort fönster med ombre gardiner. Träbordet och sittplatserna, inklusive en högryggad bosättning, är super chic och elegant.

I sovrummet ställde laget upp ett nattduksbord och ett stort bröstkorg samt ett trebent sidobord av mässing. Ett kontor har ett skrivbord och en grön stol och svarta valnötsbokhyllor i stege. Lägenheten har ett antal belysningsarmaturer, inklusive olika bitar och handtuftade mattor.

Raffinerad och elegant lägenhet i Tribeca - DigsDi
Hus / lägenhet / övrigt 4 Leoni, elegant och elegant lägenhet.
En elegant och elegant lägenhet i centrala Florens - San.
Modeillustratör Mats Gustafson Stockholm Apartment;  raffinerad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*