Quitled Boots Outfit Idéer

Quitled Boots Outfit Idéer

Om du undrar vad en quiltad trend är, skulle jag försöka förklara den för dig. Traditionell quiltning använder två lager tyg med dynor däremellan som hålls på plats genom sömnad. Några av designarna hoppar över fyllningen och använder dessa sömmar för att skapa en subtil och skulpturell passform. Efter denna korta förklaring kommer vi direkt till saken. Idag ska vi se hur man utformar quiltade stövlar.

Quiltade stövlar kan vara både avslappnade och eleganta. Den kan utformas med sportiga häftklamrar, men ibland kan du ha den med polerade, vackra kläder också.
De är vanligtvis platta, men du kan också hitta dem högklackade. Hur som helst ser du trendig och snygg ut vart du än ser ut.

Låt oss tillsammans se några av de bästa stilarna av vadderade stövlar och de bästa outfitidéerna för att bära dem.

Höstens nyanser

vadderade stövlar skugga av hösten
källa
Senapsgult, brunt och orange är höstfärger. De blandas med bladen och vädret ute. Varför bär du inte den?
Denna bruna A-linjekjol blandad med en enkel vit blus och färgglad halsduk är en häftklammer att bära varje dag. Kombinera den med fina svarta stövlar så får du den ultimata eleganta och bekväma outfit.

Sportig chic

vadderade stövlar sportig chic
källa
Tänk dig att åka berg, åka skidor och ha kul. Men hur är det snyggt? Kan du se snygg och varm ut samtidigt? Med vadderade stövlar kan du! De ser moderna och mycket bekväma ut. Oroa dig inte. Kallt väder är inte längre en ursäkt för att inte känna sig moderiktig.

Höstband

vadderade stövelränder
källa
Bruna läderstövlar passar perfekt med smala jeans och en bretonsk skjorta. Franska flickors favoritmat är mycket mångsidig och avslappnad. Det är en av de klädesplagg som alla modeguruer pratar om.
Armbågsplåster ger denna skjorta ett modernt och intressant utseende som passar bra med bruna stövlar och en axelväska.

Matchande kamel

quiltade stövlar kamelmatch
källa
Att blanda sportiga och avslappnade kläder är inte vanligt, men det ser definitivt fantastiskt ut. Vissa modiga tjejer är mycket extrema på att blanda superklassiga hängslen och sportiga sneakers, men denna outfit är inte så.
Kombinera dina favoritmager jeans med en kameltröja, kolla in hatten och de vadderade kamelstövlarna. Låt dina strumpor visa sig för ett mer spännande utseende.

Arbetskläder

Quiltade arbetskläder
källa
Att ha på sig bekväma kläder och skor är en av de viktigaste sakerna att göra när du är på kontoret. Denna outfit är perfekt för det ändamålet. Grå kavaj och mörka skinny jeans är väldigt arbetsvänliga, medan de bruna stövlarna gör att du ser väldigt modern och elegant ut. Lägg till en olivgrön rutig halsduk för ett bättre utseende.

Beige och bruna toner

beige vadderade stövlar
källa
Neutrala toner som vitt och beige är lätta att arbeta med. Dessa kan vara dina arbetskläder, men det är också perfekt om du vill att en kombination ska spenderas i den hela dagen utan att känna dig obekväm.
Vita, rippade äggskaljeans är ihop med en klassisk knappskjorta, en beige jacka och vackra knähöga stövlar.

Grått och grönt finns i

vadderade stövlar grön grå
källa
Jag visste inte att jag kunde räkna ut det, men voila! Kreativitet är en konstig sak. Denna kombination av quiltade stövlar är dock fantastisk och väldigt låg. Det är perfekt för avslappnad vandring eller en picknick vid sjön. Stövlarna är vattentäta som du kan se och materialet är i den mörkgröna nyansen medan resten av denna outfit är grå.

Quiltad trend

quiltade stövlar trend
källa
Täcken syns inte bara på stövlarna. Du kan också se hur du bär en quiltad jacka om du är intresserad.
Denna outfit ser modern ut och kan bäras på höstdagar. Du kan inte bli överraskad av regn eller dåligt väder eftersom du har allt du behöver. Det har aldrig varit lättare att se snyggt och bekvämt ut på en regnig dag. Stövlar ser väldigt bra ut. Kombinationen av mörkgrått material och brunt läder är fantastisk.

Biker quiltade stövlar

quiltade stövlar biker vibe
källa
Om du vill lägga till en vass känsla i dina vardagliga kläder så är det här stövlarna för dig. Svart vadderat material i kombination med silverdetaljer ger dina avslappnade kläder en elegant och intressant touch.
Du kan forma dem med svarta jeans för att få en helt svart look, eller du kan bära extra lager genom att bära dem med en minikjol och lång kappa.

Lederhose och jacka

quiltade stövlar vinröda byxor
källa
Lederhosen är ett elegant och modernt plagg som jag aldrig har vågat ha på mig. Jag vet inte varför, men jag har aldrig provat dem. Jag tror att det är dags att bära dem med sådana stegstövlar, för du vet vad? Dessa ser bra ut. De är gjorda av fantastiskt vinrött läder medan tröjan är grå. Komplettera allt med den svarta skinnjackan.

Elegant och avslappnad

Brunch med vadderade stövlar
källa
Idag är det lördag. Det är rätt tid att träffa dina vänner för kaffe eller brunch. Frågan är vad man ska ha på sig? Du kan forma dina svarta vadderade stövlar med en beige minikjol och bretonsk skjorta. Det verkar ganska enkelt, eller hur? Men du kommer att se väldigt elegant och avslappnad ut samtidigt. Du kan lägga en lång kappa över axlarna.

Vinterkviltade stövlar

vadderade vinterstövlar
källa
Snö och kallt väder kan vara lite knepigt. Du tänker på vad du ska ha på dig för att hålla dig varm medan du håller dig fashionabel och undviker att se ut som en Michelin under så många klädlager.
De korta fotkängorna i vadderat material kan hjälpa dig med detta. Om du vill gå på snön, ha på dig leggings med en lång vit tröja. Du kan täcka din tröja med en varm och tjock väst med fuskpälsringning.

Quiltade stövlar är kanske inte ditt första val när du går in i butiken. Du kan dock berätta från dessa outfitidéer som jag har förberett för dig att det här är ganska mångsidiga och moderna stövlar.
Prova några modeller nästa gång du ser dem i skyltfönstret. Lita på mig; Du kommer inte ångra det. De kommer oundvikligen att bli en av dina favoritskor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*