Quarter Zip Pullover Outfit Idéer

Quarter Zip Pullover Outfit Idéer

I det här blogginlägget kommer du att se snygga outfitidéer. Istället ser du några lågmälda och avslappnade kläder byggda runt den uppdragbara kvarttröjan. Att klä sig avslappnat betyder inte att du inte kan se vacker ut. Så länge färgkombinationen och stickningarna är bra, kan du fortfarande se bra ut på ett lågmäldt sätt. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för kvartströja för dig. Låt oss dyka in.

Grå tröja med kvartsdragkedja och svarta skinny jeans


källa

För att starta den här listan över avslappnade kläder ska jag visa dig en outfit byggd runt en grå tröja med kvartsdragkedja, eftersom grå förmodligen är den mest populära färgen för tröjor. Du kan bara para ihop den med svarta skinny jeans och vita sneakers för ett enkelt och snyggt sätt att komplettera outfit.

White Quarter Zip Pull Over med blå jeansshorts

Dra vit fjärdedel dragkedja över blå jeansshorts
källa

Om du tycker att det bara är att koppla ihop en tröja med jeans är alltför lågmäld för din smak, krydda upp saker genom att visa upp några ben. Bär till exempel bara den här vita tröjan med dragkedja med blå rippade mini-jeansshorts och vita sneakers. Genom att visa några ben blir kläderna plötsligt så ungdomliga och energiska.

Ljusgrå fleecetröja med leggings

ljusgrå fleecetröja med leggings
källa

De flesta av dessa tröjor är något överdimensionerade så det är ingen överraskning att de kan skapa snygga kläder med leggings. Som exempel kan du bära en ljusgrå fleecetröja med mörkgrå leggings. Kombinera dem med en klassisk svartvit lågkonversation för en ungdomlig twist.

Vit tröja med svarta skinny jeans

vit tröja över svarta skinny jeans
källa

För ett mer uppfriskande utseende kan du helt enkelt bära en vit tröja med dragkedja. Koppla ihop den med svarta skinny jeans för ett snyggt och avslappnat svartvitt utseende. För skorna kan du bära vita sneakers som vanligt för ett avslappnat utseende, eller du kan bära svarta balettlägenheter för en feminin touch.

Sky Blue Quarter Zip-tröja med Mini Denim-shorts

Sky Blue Quarter Zip Tröja Mini Denim Shorts
källa

På tal om uppfriskande kläder, en annan färg än vit som kan peka dig i den här riktningen är färgen himmelblå. För att uppnå detta härliga utseende kan du helt enkelt ha på dig en lite överdimensionerad himmelsblå tröja med dragkedja och en vit tröja med rund hals för toppen. Koppla ihop dem med blå mini-jeansshorts och vita sandaler för att se uppfriskade och ungdomliga ut.

Grå tröja med svarta leggings och vita sneakers

grå tröja svarta leggings vita sneakers
källa

Ett väldigt platt, men ändå elegant sätt att forma en ljunggrå kvartsdragtröja är att bära den med svarta leggings och vita sneakers. Du kan krydda kläderna lite genom att bära en grön och svart rutig läderhandväska.

Grå nalletröja med blå jeans

grå nalle tröja blå jeans
källa

Om du bara är ute och shoppar eller släpper av en granne är det här ett riktigt avslappnat sätt att klä på dig. Bär en ljusblå t-shirt med en tjock tröja med en nallefärgad dragkedja för toppen. Koppla ihop dessa bitar med blåa skinny jeans och nakna sandaler för ett enkelt sätt att klä upp kläderna.

Vit fleecetröja med kvartsdragkedja och blå ribbade skinny jeans

vit fleecetröja med kvartsdragkedja, blå skinny jeans med dragkedja
källa

För att se mer uppfriskande och vackert ut kan du välja en vit fleece-tröja med kvartsdragkedja. Med en fin topp som den här kan du hålla resten av outfit enkelt för att hålla fokus i den övre delen av kroppen. Ett par blå ribbade skinny jeans och en svart och vit undertröja är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Neonrosa tröja med svarta skinny jeans

neonrosa tröja svarta skinny jeans
källa

Ett sätt att lägga en feminin touch till ditt utseende är att lägga till ett rosa element i din outfit. I det här fallet väljs en neonrosa kvartsdragtröja som den magiska pjäsen. Bara para ihop den med svarta skinny jeans och ljusrosa sandaler eller klackar för ett enkelt och damligt sätt att komplettera outfit.

Grå tröja med svart och röd rutig pojkvänskjorta

grå tröja svart och röd rutig pojkvänskjorta
källa

Fram till denna punkt, även om kläderna ser ganska snygga ut, kan du bli uttråkad av det begränsade utbudet. Oroa dig inte, du kan alltid lägga till lager för att krydda kläderna. Till exempel kan du bära en grå tröja med kvartsdragkedja över en svart och röd rutig pojkvänskjorta för att skapa snygga och vackra lager. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta sneakers för att komplettera denna vackra och coola outfit.

Ljusrosa tröja med svartvit randig t-shirt

svartvit randig t-shirt med elfenbenströja
källa

Här är en annan fin lagerlagring. Den här gången väljs en ljusrosa tröja med kvart dragkedja för att lägga över en svartvit randig långärmad T-shirt, en kultartikel i fritidskläderens värld. För botten kan du bara bära svarta skinny jeans och svarta sandaler för att ge extra stil och mörker till utseendet.

Använd den med svarta leggings och ankelstövlar i brunt läder

svarta leggings bruna läder ankelstövlar
källa

Detta är en mycket ungdomlig vandringsdräkt som är fylld med vackra detaljer. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit tröja med svarta leggings. Den magiska delen av denna outfit är de grå besättningsstrumporna ihop med bruna läderstövlar.

Grå nalletröja med vit krage

grå nalle tröja med vit krage
källa

Den här grå nalle-tröjan har en intressant och vacker detalj i den vita kragen. Du kan skapa ett kontrasterande utseende genom att kombinera toppen med kraftigt rippade blå skinny jeans och svarta loafers.

Vit tjock kvart tröja med dragkedja och svarta leggings

vit chunky quarter zip tröja svarta leggings
källa

För en mer snygg look kan du välja en vit tjock tröja som ser nästan ut som en tröja klänning. Koppla ihop den med svarta leggings och bruna mockaskor för att se både snygg och feminin ut.

White Quarter Zip Oversized tröja med blå rippade jeans

vit kvarts zip överdimensionerad tröja blå rippade jeans
källa

För en mer iögonfallande look, välj ljusblå jeans. Kombinera dessa rippade skinny jeans med en vit tröja med dragkedja och rosa loafers för ett snyggt utseende.

Jag hoppas att du tycker att de här idéerna med dragkedja med dragkedja är bra. Om du letar efter fler outfitidéer, kolla in andra intressanta blogginlägg som du hittar på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*