Pumpskor

Pumpskor

Vad är pumpar?

Definition: pumps är de mest typiska företrädarna för kategorin damskor. De är klassikern bland damskor. Linda O’Keeffe kallar pumpar ”den lilla svarta klänningen bland skorna”. Denna typ av sko är mycket populär under alla årstider och nästan alla tillfällen, eftersom dessa skor är klassiskt eleganta och enkla samtidigt. Pumpar kännetecknas av följande egenskaper ut:

  • De flesta av dem är svartvita och har ingen dekoration.
  • Din häl är mindre än fyra tum.
  • Klassiska modeller har också en stilettklack Spikhäl. stilett eller Stilettklack kallad.
  • Om det är en typisk modell går fronten spetsig

Guiden till pumpar

Med vilka kläder kan du kombinera pumpar?

De är praktiska och eleganta samtidigt, så att de kan kombineras med pumpar för nästan alla klädesplagg. Denna typ av sko är en allround i kombination och ger enkla kläder en feminin touch på nolltid.

Om du har tunna höga klackar får pumpar en kvinnas ben att se längre ut. De klassisk Så i kombinationen med vidhalsade pumpar Små svartaDenna blandning ger en diva charm till varje kvinnas utseende. För trevligare tillfällen kan du också kombinera pumpar med chinos. Men de passar också perfekt PennkjolDe som älskar det avslappnade kan göra dessa klassiska skor till vackra Stretch jeans eller att Marlene byxor ha på sig.

På grund av dess eleganta utseende fungerar pumpens sko typ som mall för många olika artiklar

När ska man bära pumpar?

De är förmodligen de mest populära damskorna, till skillnad från stilettos, de har en lägre häl och är därför mindre rasande. Det är därför den här skon är för nästan alla situationer rätt skor. När de inte används för närvarande är pumpar den perfekta dekorationen för en skoorganisator.

Hur kan jag krydda pumparna?

Vem de vanliga skorna till en distinkt modell kan omforma sina pumpar med pyramidnitar, stick-on strass eller nitar i olika former. På detta sätt kan de eleganta skorna dekoreras individuellt så att du får den helt exklusiva skomodellen. När det gäller snörningspumpar eller andra skor täckta med skor är skosnören som lyser i mörkret en höjdpunkt.

Vilka pumpar är lämpliga för kontoret?

Eftersom klackar som är för höga verkar oprofessionella bör korta kvinnor överväga viktiga datum Klackar upp till 3,5 cm välja. Högre kvinnor kan också bära platta skor som balettlägenheter för affärsavtal. Pumparna kan vara feminina, men inte för provocerande.

Amazon.com |  Elisabet Tang High Heels, Womens Pointed Toe Slip on.
Amazon.com |  DailyShoes damklassiskt stiletto spetsigt.
Amazon.com |  IDIFU Kakor för kvinnor-LO med låga klackar tjocka.
Gigi Round-Toe Pump: Damskor |  Tory Bur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*