Pumpar med klack för kvinnor

Pumpar med klack för kvinnor

Bekväm men elegant, robust och ändå feminin – Det här är block hälpumpar. Dessa mycket speciella skor är inte bara lämpliga för datum eller fester, utan är också lämpliga för vardagligt bruk på kontoret eller på språng. Hemligheten med denna mirakelpump: Den mycket breda hälen stöder hälen och erbjuder hisnande komfort. Du kommer att älska dessa skor!

Kan det vara något mer?

När du tänker på höga klackar faller de flesta damer vanligtvis superfina, tunna klackar a, som sträcker bärarens ben på ett fördelaktigt sätt och därmed gör det optiskt smalare. Nackdelen med dessa skor: de gör fötterna inte bara vackra utan också smärtsamma. Knappast någon kvinna kan stå på sådana klackar en hel dag. Och Carrie Bradshaw förändrar inte det, som outtröttligt trampar genom New York på sina (syndigt dyra) höga klackar i TV-serien ”Sex and the City” och inte ens ger upp sina lyxmodeller i sitt eget hem. Den som tycker att detta bara är en stor bluff och ändå förstår varför Carrie älskar höga klackar så mycket bör nog överväga att få ett par klackklackar. Någonstans sätta mellan öre och kilklack Denna skovariant har varit tillbaka på mode under en tid. Detta är inte bara goda nyheter för ledande varumärken som villigt har inkluderat skomodellerna i sina kollektioner, utan också för modoffer som kombinerar stil och komfort och vill gå smärtfritt igenom dagen trots höga klackar.
Pumpar med blockklack kännetecknas framför allt av sin korta sidovy. När de ses framifrån ser de ut som alla andra pumpar. Endast i profil avslöjar de sitt Särdrag och särdragHälen tjänar inte bara sitt syfte utan blir också en väsentlig designfunktion för skon.

Den som fruktar att pumpar med klackar kommer att verka för skrymmande kan lugna ner sig vid denna tidpunkt. Till skillnad från kilklackar förlorar blockklackar aldrig sin fina karaktär på grund av klyftan till framsulan. Ofta spelar ledande märken som Tamaris också med det robusta utseendet på hälen och kombinerar det med dem mycket lätta och feminina designfunktionerResultatet är olika typer som ser bra ut i alla storlekar.
Sommarsandaler och lekfulla tår med blockklackar imponerar med sina kontraster och får skohjärtan att slå snabbare. Leker också med olika material Precis som lackläder, mocka eller mocka, tillverkar alla blockhälspumpar olika typer för att komplettera ditt skoskåp.
Om du vill sticka ut från mängden bör du skapa en modell med en platå. Detta val lovar att bli ett spännande par skor för en mängd olika tillfällenOavsett om det är en danskväll eller ett extravagant middagsevenemang – en sådan sko är inte bara iögonfallande utan också helt bekväm. Speciellt kvinnor med små storlekar kan göra ett riktigt modeuttalande med en sådan sko!
Ännu mer variation uppnås med olika färger. Pumpar med blockklack ser särskilt bra ut

Bra.

Amazon.com |  Fericzot Pumps Kvinnor Sexig Patentläder Spetsig Toe.
Nine West Astoria Block-Heel Pumps & Reviews - Heels & Pumps.
Amazon.com |  Kvinnor Ankel snörning Stängd spetsig tå tjock block.
Bästa Block Heel Shoes för vår / sommar 2018: Topp 20 sandaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*