Pumpar med hög front

Vad är högpumpar?

Definition: Som namnet antyder tillhör pumpar med hög front pumpkategorin. Pumpar med hög front kännetecknas av att de skärs högt och stängs mot fotstödet. Av den anledningen skulle de kunna kallas ”damtofflor”. Ibland kallas också högpumpar hög hals avsedd.

Konsult

Varför kan du kombinera högpumpar?

Pumpar med hög front är bland de mest givande skorna när det gäller kombinationsalternativ och är inte en fashionabel utmaning: Klassiska modeller kan enkelt kombineras med en mängd olika klädesplagg: För eleganta, se pumpar med hög front Mini kjol eller att Damaskar ut. Men de är lika bra som hon fina jeans kombinera. High-end pumpar är ett utmärkt val inte bara på kontoret utan också för fritid, eftersom de är eleganta och bekväma samtidigt. Deras höga front skyddar dem väl från kyla och deras inte alltför höga klackar gör att de kan gå bekvämt.

Flödande övergångar: differentiering mellan pumpar med hög front och fotkängor

Vad är skillnaden mellan höga frampumpar och fotkängor?

Ankelstövlar Ankelstövlar) sträcker sig till fotleden och har en mycket högre våghöjd än höga frampumpar. Skorna på bilden ovan (skor med kedjor) kan därför Inte när den är utsedd.

Vilken typ av skostativ är lämplig för högpumpar?

Pumpar med hög front kan enkelt förvaras i en skokarusell eller i skorummet vid dörren. Särskilt eleganta hög-front pumpar kommer till sin rätt i en sko arrangör.

Här hittar du en översikt över de olika typerna av skoförvaring.

Itabella Skor |  Bow Front Plum Purple High Heel Pumps Euc |  Poshma
Pumps - 1002 - nero - Högklackade butiker av FUSS Schuhe - Sexiga skor.
Amazon.com |  Emily Bridal Wedding Shoes High Heel Pumps Cross.
Rosa Stilettklackar Mocka Pumpar Fram  Stilettklackar, Rosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*