Pumpa-dekoridéer för hemdekorationer

Vi har redan berättat för dig hur du använder höstlövverk i din heminredning. Ja, löv är den billigaste och enklaste idén, men pumpor är det! Det finns inget som en färgglad pumpa för höst, Halloween och Thanksgiving-inredning (och du kan laga den senare också). Vi har sammanställt ett antal idéer för hur man kan dekorera en pumpa med en pumpa och var man ska använda den efteråt.

Hur man dekorerar en naturlig pumpa som du har Dekorerar den med dussin mönster och designidéer. ovanliga färger som ser fantastiska ut på borden, eldstäderna och hyllorna, skär eller hugg dem för att göra en lykta eller vad som helst som händer dig. Gillar du inte djärva pumpor? Om du målar ett naturligt utseende utan att måla eller bara lite krita får du en ganska rustik dekor.

För det andra, hur man dekorerar med naturliga pumpor? Lägg dina pumpor i mittstycken och bords- och rumsdekorationer, lägg dem på socklar eller i korgar för en mysig rustik touch – pumpor är perfekta som en dekorativ bit för hösten! Lägg dem på bord, konsoler, trappsteg och mantlar och blanda dem med greener, blommor, drivved, kottar och andra saker du gillar för hösten. Gör mittstycken av degskålar och stativ med pumpor och ljus och massor av andra saker som naturligt handlar om höst. Bli inspirerad!

15 snygga höstdekorationsidéer - Hur man dekorerar ditt hem för.
44 Pumpadekorationsidéer för höstdekor ho
62 bästa hösthantverk - enkla DIY heminredningsidéer för Fa
Höst vardagsrum inredning, heminredning, DIY heminredning, tacksam skylt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*