Primitivt vitkalkat hus

Primitivt vitkalkat hus

Detta Ibizan-hus är över 400 år gammalt och två New York-borgare valde det som sitt fritidshus för att njuta av det vitkalkade stenutseendet och den primitiva stilen.

De vitkalkade stenväggarna och golven, liksom de färgade träbjälkarna, lämnades orörda i huset, och endast möblerna och inredningen renoverades för att fylla utrymmena.

Det stora sovrummet är dekorerat med marockanska ullmattor och filtar, en rottingstol från 1960-talet, en vintage träpall och en lampa med en nyans. I matsalen kan du se ett rikt färgat träbord och skål köpt på Bali, sammetstolar från 1950-talet och en glaslampa från en gammal bar. Köket har metallskåp, ett rustikt träbord, rikt fläckade träbjälkar och en ljus målning av Jesús de Miguel.

Vardagsrummet visar bekväma moderna stoppade möbler, en primitiv trästol, ett hexagonbord av metall och några snygga korgpallar. Gamla trädörrar öppnar ut mot en matplats utomhus. Utanför kan du se en shabby chic blå matuppsättning och ett stort träd. Det lilla hemmakontoret har ett vintage träbord, jute-matta, korgstol, fängslande lampa och vas. Rummet är litet med ett bord, en säng med lätta sängar, en tryckt matta, ett litet fönster och en vintage bokhylla. Det finns också en cool kaktusträdgård utomhus som passar huset.

vit på vit |  Modern bondgård exteriör, Saltbox hus.
Primitiv ljuskrona - Vagnhuskrona - Country Living.
Primitiva saltboxhus |  Whitewash Saltbox House Primitive.
20% RABATT I DAG Fågelhus i återvunnet trä Primitivt fågelhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*