Prefab-stuga i skogen

Prefab-stuga i skogen

Små prefabricerade hus blir mer och mer populära idag eftersom alla vill fly från naturen, förena sig med den och glömma alla bekymmer. Idag delar vi en annan stuga som kan inspirera dig att få en också, eftersom det verkligen ger bekvämligheten att vara medan du är ansluten till omvärlden.

Arkitekturstudion MAPA och dess prefabricerade byggföretag Minimod har slutfört denna bostad i Brasilien. De använder svarta väggar och ett grönt tak för att smälta in i den avlägsna skogsmiljön.

Residenset är en enkel byggnad med en våning som står på pålar och reser sig över den sluttande fastigheten. Den kompakta och effektiva designen förbättrar miljön i vilken den installeras och förvandlar den till tillgängliga landskap. Detaljer som en svart yta och ett grastak är avsedda att komplettera den naturliga terrängen. Det finns också stora expansionsglas som bryter upp modulen för att avslöja utsikten över den omgivande dalen. MAPA designade konstruktionspanelerna av korslaminerat virke – ett träbaserat material där trärutor är lagrade i rät vinkel och limmade ihop.

Medan utsidan är svartmålad förblir ädla träskivor fria inuti. De fästs på golv, väggar och tak. Huset är baserat på en kompakt planlösning med en huvudsaklig vardagsrumsdel i kärnan och två sovrum av samma storlek på båda sidor. Båda har badrum som kan nås antingen från sovrummen eller från mindre rum som fungerar som förvaringsskåp.

Det centrala vardagsrummet har en matplats och en sittgrupp nära varandra. En annan sittgrupp definieras av en öppen spis och bokhylla. Ett kök har svarta bänkskivor som är relaterade till husets fasad och fönsterramar. Skjutbara glasdörrar flankerar vardagsrummet och leder till täckta uteserveringar på båda sidor. Dessa terrasser är också tillgängliga från båda sovrummen.

Fantastiska Flat-Pack Prefab-stugor från Form and Fore
Fantastiska Flat-Pack Prefab-stugor från Form and Fore
Denna prefabricerade stuga byggdes på tio dagar för endast $ 80 000 |  Modernt.
studio zerbey / olympiska skogens prefab-stuga |  Prefab-stugor, stuga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*