Praktiska trädgårdsskjulförvaringsidéer

Det är vår och det är trädgårdsarbete! Jag är säker på att nästan varje trädgård har ett trädgårdsskur där du håller alla dina verktyg, frön, hinkar etc. Vilka är de praktiska idéerna för skjulförvaring för att spara utrymme och hålla allt ordnat? Naturligtvis är den vanligaste idén att förvara några skåp, men hur är det med att göra möbler av vin eller mjölkboxar? Fäst korgar på väggen för lagringsutrymme, använd trattar för snöre och krokar för att hänga allt från spader till sax och förvara frön i stora murarburkar. Få fler inspirerande idéer nedan!

hyllor

Hyllor är klassiska lagringsenheter och att använda öppna hyllor för förvaring i ditt skjul är en cool idé. De kan tillverkas av trä, plywood, metall och andra material. Fäst dem på väggarna eller lägg dem på golvet om de är för stora. Kombinera öppna hyllor med andra förvaringslösningar som du ser nedan.

Krokar, hållare och ställ

Jag kan inte tänka mig ett trädgårdshus utan krokar och rack – de är extremt praktiska för att organisera dina tillhörigheter och verktyg. Krokar, hållare och ställ kan fästas direkt på väggarna eller på brädbrädan för att göra ditt rum mer rörligt och bekvämt. Du kan hänga verktyg, skyfflar, krattor och många andra saker och lägga till så många du behöver för att undvika att slösa bort golvytan eller hyllorna på dessa saker.

Skåp och bord

Varför samlas skåp och bord? Eftersom båda kan tas ut ur ditt gamla kök och omvandlas till trädgårdsmöbler eller inte renoveras alls – shabby chic är allt ilska! Lägg till öppna hyllor under bordsskivorna eller använd bänkskivorna i dina skåp för trädgårdsskötsel. Fäst några öppna hyllor över borden eller skåpen och njut!

Andra idéer

Fäst brädbrädan på väggarna och möblerna, fäst krokar och förvaringsenheter på dem. Ta stegar, korgar och trådkorgar fästa på väggarna, klassiska verktygsväggar och andra saker som kan fungera i ditt trädgårdshus. Bli inspirerad!

Bild av praktiska förvaringsidéer för trädgårdshus
Bild av praktiska förvaringsidéer för trädgårdshus
Praktiska förvaringsidéer för trädgårdsskjul |  Trädgårdsredskapshus, Trädgård.
23 Praktiska förvaringsidéer för trädgårdsskjul |  Trädgårdshusinteriörer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*