Praktiska tips för att visuellt utvidga ett litet sovrum

Praktiska tips för att visuellt utvidga ett litet sovrum

Det är ofta omöjligt att öka det faktiska området i rummet, men att ändra den visuella volymen är en riktig sak. Om du vill att ditt lilla sovrum ska se större ut, är dessa tips för dig.

  1. Sängzonen: en överdimensionerad sänggavel, en spegelvägg, en accentvägg eller en horisontell inredning ovanför sänggaveln. En överdimensionerad sänggavel eller accentvägg drar uppmärksamheten bort från sängen, som ofta dominerar ett litet sovrum. En spegelvägg eller bara täcker expanderar alltid rummet visuellt och en horisontell remsa expanderar rummet visuellt.
  2. Mindre dekor. Lyx är i detaljerna, men var inte överst, bara lite för fönster och sängdekorationer.
  3. Ljusa skuggor. Vitt på vitt, neurala färger och vit dold belysning gör att ditt rum ser större ut. Tillämpa denna regel på allt från sängkläder till vägg och golvbeläggningar.
  4. Liten färg. Om du vill krydda inredningen lite, lägg bara till några färgglada accenter – överdriv inte det.
  5. Skåp och fönster från golv till tak. Garderoberna rymmer inte bara många saker, men dina tak ser också högre ut, precis som fönster.
  6. Dolda lagringsplatser. Använd utrymmet under sängen eller under fönsterbrädan eftersom det dolda lagringsutrymmet ser mindre ut.

  7. Skjutdörrar. Varje gemensam dörr behöver lite utrymme för att öppna och stänga, skjutdörrar gör det inte. Så valet är ditt.
  8. Mer ledigt utrymme. Om det inte finns lite ledigt utrymme ser rummet mindre ut. Så lös detta problem med häng- och väggmöbler.

8 praktiska tips för att visuellt utvidga ett litet sovrum - DigsDi
8 praktiska tips för att visuellt utvidga ett litet sovrum - DigsDi
8 praktiska tips för att visuellt utvidga ett litet sovrum |  Liten.
8 praktiska tips för att visuellt utvidga ett litet sovrum - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*