Praktiska idéer på vinden Badrumsdesign

Praktiska idéer på vinden Badrumsdesign

Vindar anses vara svåra att dekorera på grund av de olika formade taken. Men utmaningen accepteras! Låt oss titta på några exempel på badrumsdekorer på vinden som inte tar mer än varje tum utrymme och ser väldigt elegant och elegant ut. Huvudhemligheten är att placera ditt badkar, duschkabin eller förvaring under takets nedre del eftersom du inte behöver någon höjd för att koppla av i badkaret eller förvara handdukar och andra badrumstillbehör. Alla andra delar kan placeras i resten av rummet efter behag och bekvämt för dig. Nedan följer några idéer för hur man bäst kan göra det, njuta och bli inspirerad!

Färger och material

Vindarna är vanligtvis små och ibland utan ljus. Det betyder att neutrala färger är bäst för att få dem att se större ut och känna sig mer bekväma. Du kan lägga till färg med en uttalad kakelvägg i blå, turkos, grå, gul eller vilken färg du vill, eller gå på ett drama med svarta och chokladbruna accenter. Ta med textur med tegel eller konstgjord tegel, gör rummet intressant med olika typer av plattor, värm rummet med trä. Förvara dina handdukar och andra saker i korgen – de ger en hemtrevlig känsla.

möbel

Möblerna motsvarar helt den dekorationsstil du har valt, modern för moderna rum, vintage och shabby chic för vintage-inspirerad. Du kan enkelt tippa några delar själv från gamla saker, eller bara hoppa över fåfängan och installera ett fristående eller väggmonterat handfat. Lägg till ett sidobord eller pall om du har ett badkar och funderar på förvaring – några hyllor, lådor, korgar är en bra idé.

Dekor och tillbehör

Även om din vind är liten, hoppa inte över tillbehör och dekor för att göra den svalare. Skapa en mysig känsla med lite tillbehör och dekorationer: konstverk, mattor, gardiner, fönsterluckor, handdukar och andra saker. Om det finns tillräckligt med utrymme och ljus, lägg till krukväxter och blommor för att fräscha upp rummet.

38 Praktisk Grenier Badrumsdesign Ide
38 Idéer för praktiska badrumsdesigner |  DigsDigs |  Vind.
Fantastisk vind |  Vinddesign, Vindbadrum, Vindrenovering
60 praktiska idéer på vinden på badrumsbadet - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*