Praktiska idéer för lagring av hemvin

Praktiska idéer för lagring av hemvin

Om du är en vinkännare eller bara vill skämma bort dig med en flaska fint vin, undrar du förmodligen att hålla det hemma. Om du inte har plats för en vinkällare kan du göra en snygg liten under ditt köksgolv. Olika hyllor och vinlådor är perfekta för att hålla flaskorna i köket eller matsalen. Använd din köksö för att spara utrymme. Förvaring under trappan är alltid användbart. Kom bara ihåg att placera flaskorna försiktigt så att de inte går sönder. Vinskänk är fantastiska eftersom de ser snygga ut och gömmer dina flaskor i dem – ljuset är inte bra för vinet, minns du? Njut av idéerna nedan och ordna din vinförvaring!

Inbyggda hyllor

Inbyggda förvaringsenheter sparar golvutrymme och kan installeras var som helst – i skåp, köksöar, i olika hyllor eller till och med i golvet, väggen eller mellan skåp och kylskåp. Om det är en garderob kan din lagringsenhet ha valfri storlek och form. Om du bor i ett annat rum, till exempel om det finns ett besvärligt hörn mellan vissa möbler, använd en vertikal förvaringsdel. När du bygger en förvaringsenhet i en vägg eller ett golv kan du välja vilken form och storlek som helst, och väggenheter kan vara knäppa. Du kan till exempel lägga till stora cirkulära håligheter i hela väggen för att förvara flaskor och få en dekorativ bit också.

Vanliga lagringsenheter

Om du vill lägga till en förvaringsenhet för vinflaskor någonstans i köket eller matsalen kan det vara vilken hylla som helst – trä, akryl, metall, glas osv. Det kan vara vanligare i form och med en glasskuld eller en kreativ metall flaskhållare. Välj en stil och utseende som passar ditt utrymme: ett träd stinkat för ett rustikt eller naturligt utrymme, en minimalistisk, elegant träenhet för ett modernt utrymme och så vidare.

31 Coola och praktiska idéer för lagring av hemvin - DigsDi
31 Coola och praktiska idéer för lagring av hemvin - DigsDi
31 Coola och praktiska idéer för lagring av hemvin |  Espaços pequenos.
31 Kreativa och praktiska idéer för lagring av hemvin |  DIY vinställ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*