Praktiska förvaringsidéer för balkong

Praktiska förvaringsidéer för balkong

Om du bor i en storstad, i en lägenhet och om du har en balkong, om den inte är stor, försök att organisera den på ett praktiskt sätt. Hur kan du hålla saker på en balkong? Det finns några häftiga idéer där ute, och den första är att använda sittmöblerna som en bänk eller en pall för att förvara kuddar och andra små saker i den. Hyllor har alltid varit den vanligaste idén för att lagra allt. Så varför inte på balkongen? Om din balkong inte är så liten kan du ta med dig fina förvaringsmöbler som en étagère eller några hyllor. Kolla in idén nedan och bli inspirerad!

Sittmöbler med förvaring

Om din balkong är väldigt liten eller till och med liten, är din väg en bänk med lite lagringsutrymme inuti. Bänken kan vara stor eller mindre, den kan vara lång och smal eller så kan den se annorlunda ut, det beror på din balkong. Välj design eller skapa bänken själv, beroende på färg och inredning. Du kan också lägga till en matchande ottoman med förvaringsutrymme inuti eller några hyllor ovanför bänken, och du får gott om förvaringsutrymme även i de minsta utrymmena!

Andra förvaringsartiklar

Alla andra förvaringsenheter passar vanligtvis på större eller stora balkonger eftersom de kräver lite utrymme. Det kan vara ett glasskåp, en stor eller liten hylla, några hyllor ovanför rummet, några inbyggda hyllor, en stege som kan tas bort om det behövs eller ett ljust färgat skåp. Små lådor på hjul är en bra idé för hela huset – du kan använda dem var som helst i rummet och förvara vad du vill – från krukor och planteringsmaskiner till tillbehör. Om du har mycket utrymme, kombinera olika lösningar för att maximera lagringsutrymmet.

29 Praktiska förvaringsidéer för balkong |  DigsDigs |  Lägenhet balkong.
29 Praktiska förvaringsidéer för balkong |  Lägenhet trädgård, liten.
42 Praktiska idéer till balkongförvaring - DigsDi
42 Praktiska förvaringsidéer för balkong - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*