Praktiska badrumsidéer

Praktiska badrumsidéer

Du behöver inte investera mycket pengar för att ditt badrum ska se elegant och funktionellt ut. Det finns några enkla tips och idéer som kan vara användbara för alla badrum som hjälper till att hålla det snyggt och praktiskt samtidigt. Jag har valt ut tre idéer som kan hjälpa dig att få bästa resultat och njuta av ett fantastiskt badrum under lång tid utan renovering. Dessa är plattor, öppna hyllor och arrangörer. Låt oss titta på dem.

Använd brickor

Ja, det finns många material som du kan använda för att klä ditt badrum: sten, trä, plast och så vidare. Du kan skapa trägolv eller täcka hela rummet med det – det är en het trend, lägg till stenacenter, men ingenting fungerar bättre än kakel. När vi överväger sambandet mellan utseende, funktionalitet och pris är brickor den bästa idén. De är slitstarka, vatten- och reptåliga i kontrast till trä. Till skillnad från äkta marmor eller vissa typer av sten kostar de inte mycket. Dessutom är brickor tidlösa, de kommer aldrig att gå ur stil och det finns otaliga barn, former och utseende att välja mellan – du kommer säkert att hitta något. Det är väldigt enkelt att sköta om plattor – bara tvätta dem så är du klar och renovera injekteringsbruk om det behövs.

Öppna hyllor

Det finns ingenting som öppna hyllor för ett badrum eftersom sådana hyllor inte ser skrymmande ut och kan rymma många saker. Eftersom badrummen vanligtvis är små är öppna hyllor perfekta eftersom de inte ser tunga ut. En luftig känsla behålls i deras ställe. Du kan skapa hyllor med öppna väggar, golvhyllor, vanliga, flytande eller lådformade hyllor. Om det är en stor fåfänga kan den också innehålla öppna hyllor. Du kan lägga flera nivåer av hyllor under underdelens överdel och placera öppna armaturer bredvid duschen eller badkaret.

arrangör

Använd arrangörer för att hålla ditt badrum snyggt och snyggt och för att undvika röran, vilket är viktigt för små utrymmen (om än stora). Det finns olika typer av arrangörer. Om du har tillräckligt med utrymme kan du använda ett stativ med två eller tre nivåer för att placera en fåfänga, badkarets kant eller golv. Ett sådant stativ kan vara vilket utseende och färg du vill, och om du inte hittar rätt kan du bara göra det själv. Du kan också använda en IKEA köksvagn som arrangör eller använda en liten hylla för förvaring – klipp den över diskbänken så är du klar.

43 idéer hur du organiserar ditt badrum |  Traditionellt badrum.
50 Elegant och praktisk liten badrumsidé
73 Praktiska badrumsförvaringsidéer |  DigsDigs |  Litet badrum.
Praktiska badrumsdesignidéer från vårens 2020 toppfot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*