Porthole Windows In Home Decor

Porthole Windows In Home Decor

Hyttfönster är standard på fartyg och båtar. Men de dyker nu upp i bostadshus. Eftersom hyttventiler finns i olika material och storlekar, kan de lägga till en mycket unik touch till ditt hem (både inifrån och ut). Men hur vet du om en hytt passar ditt hem? Låt oss titta på några idéer för att ta reda på det.

Var man ska placera

Hyttfönster har förmågan att förvandla ett till synes vanligt utrymme var som helst i huset till ett unikt utrymme. Och som en bonus kan det också ge den nautiska illusionen att vara på en kryssning, och vem vill inte känna att de är på semester?

Badrum är de mest populära utrymmena för sådana fönster, men de kan också användas för att fästa väggarna i en trappa. Inte bara kan du släppa in ljus vid övergången av nivåer, men du kan också skapa en illusion av mer utrymme. En annan rolig plats för dem är taket eftersom runda fönster i taket kan skapa en rolig illusion av solen när ljuset skiner igenom.

Många husägare använder hyttventil som ett konstverk. Beroende på landskapet i ditt hem, oavsett om du har utsikt över en vacker strand eller sjö eller stadsbelysning, kan ett stort runt fönster betraktas som ett konstverk och en kontaktpunkt i vilket rum som helst, särskilt ett vardagsrum.

nackdel

Det finns dock några faktorer som husägare bör överväga innan de installerar hyttventil. Hyttfönster är bra så länge som en husägare bara använder dem för estetiska ändamål. De kan se bra ut med ett rum eller hem med ett lämpligt tema, men de tjänar inte mycket syfte. Det inlämnade ljuset är minimalt, de kan inte släppa in lika mycket bris. Ett annat problem är att de inte fungerar som ett utgångsfönster. I en nödsituation (som en brand) behöver du ett fönster som är tillräckligt stort och tillräckligt lågt för att krypa igenom. Om du funderar på en hyttventil, se till att det finns minst ett annat större fönster i rummet.

Det finns också problemet att de ser bra ut på utsidan av huset. De ser ofta bra ut i rummet de befinner sig i, men matchar inte den yttre arkitektoniska stilen.

Amazon.com: Nautiska runda hyttventiler - Maritima.
Amazon.com: Nautiska runda hyttventiler - Maritima.
Amazon.com - Marine Nautical Store 12 "Canal Boat Porthole Window.
Amazon.com: Spegelventilfönster Aluminiumventil 15 "vägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*