Porsche 911 skrivbord

Om du letar efter ett specialskrivbord som är oöverträffat har vi en idé åt dig. Denna bit är Porsche 911 Writing Desk av 3 GJB 17 och kommer säkert att glädja ditt rum.

911 Writing Desk består av originaldelar från Porsche 911, är belagd med bilfärg i Arctic Silver och försedd med specialtillverkade amerikanska valnötfästen som underbart kompletterar bilens konturer. Den plockar upp den bakre delen av den legendariska bilen och förvandlar bagagerumslocket till en skrivyta som fungerar som ett skåp för att förvara ditt pappersvaror (med ett fjäderbelastat gångjärn som lyfter bagageutrymmet).

Det finns ingen anledning att du behöver Porsche 911-skrivbordet ovanför ett annat skrivbord (kanske ett IKEA- eller ett Pottery Barn-skrivbord), men dess design kan fortfarande eftertrakta dig. Porsche 911 Writing Desk är definitivt den typ av möbler som står i fokus för ditt arbetsområde. Det är ovanligt på alla sätt, från sin osannolika inspiration och materialkälla, till hur bagageluckan förvandlas till ett skrivbord / sekretessskärm, till en bara Den överraskande kompletterande kombinationen av metall och trä är utformad för att fungera underbart tillsammans.

Porsche 911 Skrivbord av 3 GJB 17 |  HYPEBEA
Är detta $ 30 000 Porsche 911-skrivbord värt prislappen?  |  Manu
Porsche 911 Skrivbord av 3 GJB 17 |  HYPEBEA
Porsche 911 Writing De

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*