Populära sovrumslayouter

Ett sovrum är kanske huvudrummet i vilket hem som helst, för även om du jobbar mycket och bara kommer hem för att sova använder du ditt sovrum varje dag. Det är en plats där du kan vila, sova, drömma, läsa, ha kul och till och med äta och dricka om du vill. Idag tittar vi på de två mest populära sovrumslayouterna, liksom fördelar och nackdelar med båda. Låt oss börja.

Sängen i mitten

Detta är ett klassiskt och idiotsäkert sovrumsarrangemang som fungerar varje gång för sovrum med mycket utrymme. Om sovrummet är tillräckligt stort finns det vanligtvis plats för en drottning eller en king size-säng, och sängen är alltid ett mittpunkt i det rummet. Använd sängens fot för att sätta upp en bänk med förvaringsutrymme, skrivbord, konsol eller stor caddy som kan flyttas runt för att servera kaffe i sängen. När du fortfarande har lite utrymme att fylla och kan välja en läskrog, hemmakontorskrok, bänk, stor anläggning eller till och med en hel sittgrupp vid spisen.

Sängen mot väggen

Om ditt sovrum knappt är tillräckligt stort för att få plats i en säng finns det några hack som hjälper dig att hantera utrymmet. Det första du bör göra är att flytta sängen mot väggen i hörnet för att få så mycket utrymme som möjligt. Välj en mindre dubbelsäng med integrerat förvaringsutrymme istället för en byrå. Krydd upp hörnet med en gallervägg eller speglar. Speglar får rummet att se större ut. Så investera i några som du strategiskt kan placera.

Att placera en säng i hörnet mot väggen är också en bra idé att spara utrymme för en garderob, byrå, skrivbord, några pallar eller en lässtol. Använd det här utrymmet för att vagga de nödvändiga sakerna där.

Idéer för sovrumslayout (designbilder) |  Sovrum layout design.
Topp 10 programvara för layoutplaneringsplanerare (gratis och betald) - design-id
Mest populära planplaner från Mitchell Hom
De 5 mest populära sovrumsteman |  Cherry blossom sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*