Populära juldekorationer du borde prova

Alla ser fram emot den kommande semestern och idag vill jag inspirera dig med de fem mest populära dekorationerna som ingen jul kan klara sig utan.

  1. Julkrans. Dess form symboliserar livets hjul utan början eller slut. Prydnader, kottar, kanelstänger, torkade apelsiner och snöflingor – du kan dekorera din krans med nästan vad du än har.
  2. Strumpor. Vi vet alla att barn hänger upp sina strumpor så att jultomten kan lämna presenter i dem, och så har detta tillbehör blivit en cool och söt dekor.

  3. Potpurri. Denna coola mix kan hjälpa dig att skapa en julstämning på grund av de fantastiska dofterna. Blanda ihop kanelstänger, torkade citrusfrukter, muskotnöt, kakao, tallgrenar och andra bitar för att skapa den fantastiska semesterlukten och tillsätt eteriska oljor om det behövs.

  4. Ljus. Ljus i alla typer av ljushållare skapar verkligen en atmosfär! Mina favoriter är hemlagade i orange halvor, de är riktigt kristallklara.
  5. Pomanders. Dessa är aromatiska bollar gjorda av apelsiner och kryddnejlika, och deras tillverkning kan bli en jultradition i alla familjer. Häng upp dem eller lägg dem i skålar och njut av dofterna och utseendet.

5 populäraste juldekorationer du bör prova |  Jul.
5 populäraste juldekorationer du bör prova |  Jul.
30 underbara julgransdekorationsidéer du bör prova här
5 populäraste juldekorationer du bör prova |  Lätt .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*