Pool staket mönster

Pool staket mönster

Om du har en pool kanske du inte behöver ett staket förrän du har några husdjur eller barn blir det ett måste. Du kan också få några grannar, och för lite privatliv och gömma sig från alla ögon är ett staket en bra idé. Vilka typer av poolstaket kan du prova?

Grön häck runt poolen

Gröna häckar eller höga väggenheter är perfekta för dem som vill ha lite privatliv: de hindrar dina grannar från att titta på dig och du känner fortfarande inte att utrymmet på något sätt är begränsat eftersom väggenheterna är mjukare än något annat staket. De kan också fungera som djur- och barnsäkra om de är tillräckligt stora och solida.

Staket i glaspool

Staket i glas är de mest populära. Du delar ditt utomhusområde försiktigt utan att ställa mycket strikta gränser. De är dock barnsäkra och husdjursäkra. De kan vara ramlösa, med ramar, metallfästen och olika grindar. Sådana staket ser väldigt moderna och eleganta ut, de är idealiska för alla typer av trädgårdar.

Staket av metallpool

Staket av metall är det säkraste för barn och husdjur. Detta är en garanti för att ingen kommer in i poolområdet utan dig. Välj metallstolpar eller galler så att det inte ser så tungt eller skrymmande ut och ramarna inte ska vara för tjocka.

Trä pool staket

Trä är en annan cool idé för att skapa ett poolstaket. Försök bara med trästolpar eller balkar eller spetslinjer så att det ser mjukare ut och lättare smälter in i landskapet. Som med metalldelar kan du lägga till gröna och gröna så att det inte ser konstigt eller för skrymmande ut.

16 Idéer för poolstaket för din bakgård (AWESOME GALLERY) |  Bakgård.
Topp 50 bästa poolstaketidéer - design för yttre kapslingar |  Pool.
Topp 50 bästa poolstaketidéer - Utvändiga höljesdesigner.
Bildresultat för designer poolstaket ELLER stängsel |  Stängsel med pool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*