Ponny Walls Idéer

Ponny Walls Idéer

Ponniväggar är halva väggar med vilka rummen lätt kan delas upp: De når inte taket utan är optiskt åtskilda. De brukade ofta användas i olika rum, och nu kan du fortsätta se fler av dem tack vare deras funktionalitet. Låt oss titta på några idéer för hur du kan integrera sådana väggar i din heminredning.

badrum

Ponnyväggar används oftast i badrum, och det är inte konstigt eftersom de är väldigt organiska där. Du kan använda en sådan vägg för att separera badkarutrymmet från toaletten så att det ser harmoniskt och coolt ut. Duschar är ofta byggda med ponniväggar som har glas eller inget glas in i dem – det är väldigt coolt. Inkludera lite lagringsutrymme i dessa ponnihyllor för att förvara badrumsutrustning.

sovrum

Använd en ponnivägg för att separera sovrummet och garderoben, hemmakontoret eller badrummet. Använd den här väggen som en sänggavel, lägg till förvaringsutrymme och fäst hyllor eller lampor och lampor. Om du vill ha ett snyggt utseende, gå till en ponnivägg utan förvaring. Det här är en bra idé för att zoninreda sovrummet och hålla det rymligt och fullt av ljus.

Ingångar / vardagsrum

Ingångar och vardagsrum kan enkelt skiljas från varandra med ponnyväggar. Vi rekommenderar starkt att lägga till förvaringsutrymme och till och med bänkar från ingångssidan. Du kan också välja en sådan ponnivägg för att dölja trappan och göra det säkrare att använda när du har barn. Lägg till gott om förvaring eller gör bokhyllor i denna ponnivägg.

Kök / matplats

Dela upp vardagsrummet och köket eller matsalen med en ponnivägg! Den kan fungera som en bardisk och till och med innehålla en köksö från kökssidan. Integrera lagringsutrymme och skapa en elegant bänkskiva för båda rummen.

Förvaring av ponnyvägg |  Ponnivägg, utomhusväggdekor, inredningsdesign.
25 funktionella ponniväggar för ditt hem |  Vardagsrumsrenovering.
25 funktionella ponniväggar för ditt hem (med bilder) |  Öppen .
Vad är Pony Wall Height by Definition och Decor Ideas med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*