Ponny klackar

Ponny klackar

Vad är ponnyklackar?

Ponnyklackar finns ofta i de mest ovanliga mönster: ibland också i skor Ponny skor Det finns taggiga sulor, nitar, glitterapplikationer och ofta utskärningar (det här är dekorativa öppningar på skonytan). Ibland har ponnyklackar även djurstilar. Ponnyklackar är mycket kontroversiella när det gäller mode på grund av deras extremt iögonfallande utseende. Svårigheten som icke-balettdansare har att gå på dessa extremt höga klackar är sannolikt en annan anledning till att ponnyklackar inte är särskilt vanliga.

Definition: När Ponny klackar Det hänvisar till en speciell typ av plattformssko. Den enastående egenskapen hos alla ponnyklackar är plattformssulan under framsidan av skon, vars kombination med en flytande häl ger skorna ett bisarrt utseende. Plattformssulan på ponnyhälarna är extremt hög, varför skorna också kallas ”klackar”. Dessutom har många ponnyklackar ett låsbart band, vilket gör denna sko till en symbios av plattformsskor och hårklämmor.

Guiden till ponnyklackar

Varför kan du kombinera ponnyklackar?

Först och främst bör korta kvinnor undvika ponnyklackar när det är möjligt, eftersom deras tjocka form inte hjälper till att visuellt sträcka silhuetten – de gör exakt motsatsen (fler tips för korta kvinnor finns här). För att kompensera för de extremt prickiga skorna – och inte att stjäla showen av ponnyhälarna – är det bäst att para ihop dem med mörka, snäva byxor. Dessa kan till exempel vara svarta leggings eller mörkgrå stretchjeans. Vida byxor eller byxor med breda ben är mindre lämpliga att kombinera med ponnyklackar, eftersom skorna inte ser optimala ut.

Är ponnyklackar lämpliga som kontorsskor?

I särskilt kreativa yrken som frisören kan ponnyklackar vittna om bärarens modeöverdådighet. Det är dock osannolikt att en arbetsdag i dessa högklackade skor skulle bidra till arbetssäkerhet eller välbefinnande på jobbet. Den som arbetar i ett konservativt företag, i en bank eller inom juridisk rådgivning bör definitivt hålla sig borta från ponnyklackar eftersom chefer, kollegor, klienter eller klienter kan känna sig provocerade. Ponnyklackar är alltid lämpliga som skor för att gå ut, för med dem garanteras en slående – om inte alltid positiv.

Ska jag köra bil i ponnyklackar?

Användning av högklackade skor för körning rekommenderades helt klart inte. Den som bär ponnyklackar har inte den nödvändiga känslan under körning, vilket är nödvändigt för optimal användning av pedalerna. Använd lågklackade skor eller helst platta skor under körning för att undvika osäker körning.

Pin von Anton Berger auf Pony Heels 2020 |  Plattformschuhe.
Korsa mellan en balett och en ponnykänga från Punitive skor - Ultra.
Second Life Marketplace - Blackburns Pony No-Heels Three Pair S
Ponny Heel Sample - AVHEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*