Polo Windbreaker Outfit Idéer

Polo Windbreaker Outfit Idéer

Idag vill jag prata om något som får dig att se reserverad, snygg och lite unisex ut. Jag har faktiskt lånat några herrkläder för att illustrera några coola sätt att klä sig unikt ut. Vad jag ska prata om är hur man stylar polo vindjacka. Vad är egentligen en polo windbreaker? Det är en vindjacka med en polo-liknande krage. Med andra ord är det en vindjacka som inte är en huva. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina polo windbreaker-idéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart polo windbreaker med smala jeans och vit skjorta


källa

Till att börja med den här listan över idéer med låg profil och lite unisex-outfit, ska jag visa dig en mycket enkel outfit som du faktiskt kan ha på dig som en casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart polo windbreaker över en vit knappad skjorta. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Svart polo windbreaker med vit mini spets klänning

svart polo windbreaker med vit miniklänning
källa

Du förväntar dig normalt inte att en windbreaker-outfit ska vara damlik, men det här är en sällsynt outfit som är ett mycket trevligt undantag. För att forma denna outfit kan du bära en mini-mantelsklänning i vit spets och toppa den med en svart polo windbreaker. Kombinera dem med ett par klackar med öppen tå med svarta fotledsremmar för att komplettera utseendet.

Vit polotröja med blå ribbad skinny jeans

vit polo windbreaker med blå ribbade skinny jeans
källa

För att skapa det trevliga och avslappnade gatutseendet, här är vad du kan göra. Bär en vit vindjacka med en grå polokrage. Kombinera den med en vit linne och blå skinny jeans. För skorna kan du bara bära ett par vita höga canvas-sneakers för att se snygga och uppfriskande ut.

Ljusblå pikéjacka med mörka skinny jeans

ljusblå pikéjacka med mörka skinny jeans
källa

Det här är en annan väldigt avslappnad streetoutfit som är perfekt för både avslappnade hangouts och matbutiker. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusblå pikéjacka över en vit t-shirt. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, använd bara ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra kläderna.

Grön och svart färgblock polo windbreaker med minikjol

grön och svart blockpolo windbreaker med minikjol
källa

Detta är en mycket ungdomlig, vacker och unik outfit som kan få fram den sportiga och vackra sidan i dig. För att forma det här utseendet kan du bära en grön och svart blockjacka i polo över en svart t-shirt. Kombinera dem med en svart rutig minikjol. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Kungsblå vindjacka med mörka skinny jeans

kungsblå vindjacka med mörka skinny jeans
källa

För att forma denna skarpa och minimalistiska outfit måste man ha på sig en kunglig blå färg, en underbar färg som lätt kan fånga folks uppmärksamhet. För att forma det här utseendet, använd en kungsblå vindjacka över en vit t-shirt med rund hals. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Mörkblå vindjacka med vit polotröja

mörkblå vindjacka med vit polotröja
källa

Låt oss nu låna några outfitidéer för män. Du kommer att bli förvånad över hur bra herrkläderna kan se ut där. För att uppnå detta utseende, till exempel, kan du bära en mörkblå polo windbreaker över en vit polotröja. Använd den med benvita chinos och ett par svarta loafers för att komplettera utseendet.

Crepe polo windbreaker med svartvit randig topp

Windjacka i crepe-polo med svartvitt randig topp
källa

För att forma denna avslappnade och eleganta outfit kan du helt enkelt ha på dig en crepe polo windbreaker över en svartvit randig polotröja. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans så att du ser lång och smal ut. För skorna kan du bara ha ett par svarta oxfordskor för att se snygga och unika ut.

Crepe vindjacka med en mörkblå skjorta och vita mini-shorts

Crepe vindjacka med en mörkblå skjorta och vita mini-shorts
källa

Detta är en annan outfit med en crepe polo vindjacka. För att uppnå detta utseende, använd en lite överdimensionerad crepe windbreaker över en mörkblå kragefri skjorta. Koppla ihop dem med vita mini-chinoshorts. Bär ett par svarta läderskor för skorna för att packa klädsel unisex.

Polojacka med vertikalt randig svartvit skjorta

Polojacka med en svartvit vertikal randig skjorta
källa

För att skapa den här snygga business casual outfit, här är vad du vill göra. Bär en svartvit randig smal skjorta med knappar och en lätt crepe polo windbreaker för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta klackar för att slutföra kläderna på ett rent och snyggt sätt.

Svart vindjacka med vita knälånga shorts

svart vindjacka med vita knälånga shorts
källa

Kommer du ihåg när du ser många människor som bär pikétröjor? Det stämmer, folk gillar att ha pikétröjor när de spelar golf. Du kan också lägga till en polotröja i din golfdräkt. Till exempel, för att få en snygg och uppfriskande golfdräkt kan du bära en svart polo windbreaker med en grå polotröja på toppen. Kombinera dessa bitar med vita knälånga shorts i guld. För skorna, använd bara ett par svarta oxfordläderskor för att slutföra kläderna.

Grå oversize polo windbreaker med mörkblå skinny jeans

grå oversize polo windbreaker med mörkblå skinny jeans
källa

För att skapa detta snygga och pojkaktiga utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå, lätt överdimensionerad windbreaker över en vit knappad skjorta och en grå ribbstickad tröja och stickad tröja. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par grå mockaskor oxford för att komplettera utseendet.

Mörkblå vindjacka med crepe chinos

Marinblå vindjacka med crepe chinos
källa

För att uppnå detta eleganta och unisexiga utseende kan du helt enkelt ha på dig en blå och vit randig skjorta med knappar och en mörkblå pikéjacka. Bär dem med crepe khaki byxor och svarta läderskor för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillar idéerna med polo windbreaker outfit jag just delade med dig. En vindjacka med huva ser vanligtvis bättre ut för gatukläder, medan en polojacka vanligtvis ser bättre ut för affärsavslappnade kläder och golfkläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*