Plumeria tatuering design idéer betydelser

Plumeria tatuering är en av de vackraste och femininaste tatueringsidéerna. I det här blogginlägget ska jag dela några av de bästa plumeria-tatueringsidéerna med dig. Jag kommer också att prata om de symboliska betydelserna av den lilla vackra blomman. För de av er som inte vet någonting om blomman är plumeria, även känd som frangipani, den vackra blomman som finns i Centralamerikanska och sydamerikanska länder som Mexiko, Hawaii och Brasilien. De är kända för de vackra färgerna och den söta lukten.

Plumeria Tatuering Betydelse

Plumeria betyder symboliskt

Liksom många andra tatueringar kan plumeria-blommatatueringar ha olika betydelser. Den mest populära betydelsen för plumeria tatueringar är ett nytt liv eller en ny början. Många tatueringsälskare använder plumeria-tatueringar för att uttrycka sin vilja och motivation att göra stora och bra förändringar i sina liv. Vissa använder plumeria-tatueringar för att uttrycka sin kärlek till sina förlorade familjemedlemmar och önska dem ett lyckligt nytt liv i himlen. Plumeria står också för naturlig skönhet.

Efter att ha känt dess vackra betydelse av ”ny början”. Jag tycker att det är en underbar tatueringsidé när du vill bli tatuerad och du befinner dig i den fas i ditt liv där du försöker återupprätta dig själv. Låt oss nu titta på några spännande idéer om plumeria-tatueringar med olika färger, placeringar och mönster.

Plumeria tatuering på övre ryggen

Plumeria tatuering på ovansidan

Plumeria-tatueringen på baksidan nära axeln och nacken är en mycket populär idé. Det ger dig bara det vackra och feminina utseendet. När det gäller det feminina utseendet ger rosatatueringen också en mycket feminin känsla, men det är ett annat uttryckssätt än plumeria-tatueringen. En rosatatuering handlar mer om kärlek, passion och intensiv skönhet, medan en plumeria-tatuering handlar mer om friskhet, inspiration och naturlig skönhet.

Plumeria tatuering till fots

Plumeria tatuering till fots

Eftersom en plumeria-tatuering ser riktigt bra ut som en liten tatuering, fungerar den underbart när den är klar på foten. Ovanstående bild är ett bra exempel på hur man får ett uppfriskande och sött utseende från en rosa och gul liten plumeria-tatuering.

Plumeria tatuering på sidan av kroppen

Plumeria tatuering på sidan av kroppen

Om du vill få en vacker snygg tatuering på sidan av kroppen är plumeria tatuering en bra idé. Det är en mycket naturlig design att sätta ihop några frangipaniblommor till en växt som är lång, smal och flyter längs kroppssidan.

Plumeria tatuering på nacken

Plumeria tatuering hals

Om du letar efter en liten, subtil tatuering som du enkelt kan dölja med ditt långa hår och visa upp med en hästsvans, överväga en liten plumeria-tatuering. Du kan se från bilden ovan att en plumeria-tatuering kan se väldigt naturlig ut och passa perfekt in i en avslappnad look. Som en subtil och liten tatuering bakom nacken är plumeria-tatueringen förmodligen en bättre idé än en lejonhuvudtatuering eller en pantertatuering.

Plumeria tatuering på låret

Plumeria tatuering på låret

Att få en stor, färgstark plumeria-tatuering på låret kan vara väldigt vacker och iögonfallande när sommaren kommer. Oavsett om du bara visar en del av din tatuering i shorts eller minikjolar, eller visar upp hela den vackra tatueringen i en bikini, kommer det definitivt att dra mycket uppmärksamhet.

Liten enkel plumeria-tatuering bakom örat

Plumeria tatuering bakom örat

För en liten tatuering bakom örat är en enkel plumeria-tatuering en av de bästa idéerna. Det är väldigt subtilt, men väldigt vackert. Det ser särskilt bra ut när du har genomborrade öron.

Plumeria tatuering på revbenet

Plumeria tatuering på revbenet

Det finns inte för många tatueringar som ser bra ut som en enda liten tatuering på revbenet. Men plumeria-tatuering ser bara lika naturlig och vacker ut som en liten tatuering på revbenet.

Plumeria och fjäril tatuering

Plumeria och fjäril tatuering

Liksom plumeria-tatueringen har fjärilstatueringen den symboliska betydelsen av återfödelse när en fjäril förvandlas från en ful skalbagge till en mycket vacker varelse. Om du vill lära dig mer om fjärilstatueringar, kolla in vårt blogginlägg om de bästa fjärilstatueringsidéerna och betydelserna. Att kombinera plumeriablomman och fjärilen i en enda tatuering betonar vikten av återfödelse och ny början. Och inte bara det, tatueringen ser helt fantastisk och vacker ut.

Plumeria Cross Tattoo

Plumeria kors tatuering

Plumeria kors tatueringar görs ofta till minne av en familjemedlem med förlust. Designens elegans och elegans och frangipaniblommans betydelse för den ”nya starten” gör den till en utmärkt tatueringsidé för minnesplatser.

Plumeria och hjärtatatuering på handleden

Plumeria med hjärtatatuering på handleden

Hjärtat har den klassiska symboliska betydelsen av kärlek. När du sätter ihop ett hjärta och en plumeriablomma kan det betyda att du har en ny, ljusare början med din nära och kära, familjemedlem eller bästa vän. Jag tycker det är en meningsfull och vacker tatuering eller syster tatuering idé.

Plumeria tribal tatuering

Plumeria tribal tatuering på kalv

Som med många andra tatueringar är det mycket vanligt att ge dem stamsmak. Plumeria Tribal Tattoo är för de tribal tatueringsfans som vill ha en blommatatuering med djupa betydelser.

Plumeria och Turtle Tattoo

Plumeria och Turtle Tattoo

Sköldpaddan står för långt liv eller för alltid. Genom att gå med en plumeriablomma har en plumeria- och sköldpaddatatuering en symbolisk betydelse av att bygga ett nytt, ljusare liv eller en ny karriär som kan vara länge.

Stor plumeriaträdtatuering på baksidan

stor plumeriaträdtatuering på ryggen

Plumeria Tree Tattoo-idén är endast för fans av stora och unika tatueringar. Det kan verkligen få dig att sticka ut från mängden. Det här är förmodligen inte så feminint och elegant som de andra idéerna, men det är väldigt unikt och fantastiskt.

Efter att ha sett alla de olika intressanta idéerna och designen för plumeria-tatueringar, vill du antagligen ha deras djupa betydelse och naturligtvis vackra utseende. Om du är intresserad av blommatatueringar och vill lära dig mer om andra typer av blommor, bör mitt tidigare blogginlägg kolla in de bästa idéerna och betydelserna för hawaiianska blommatatueringar. Om du inte bara är en tatueringsälskare utan en mode- och skönhetsälskare i allmänhet, kolla in våra andra artiklar på denna webbplats också. Vi har många intressanta och hjälpsamma tips om outfitidéer och fitness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*