Playsuit långärmad

Playsuit långärmad

Vi är nästan mitt på sommaren och i år har vi värme i vårt land vilket betyder bad, däck och bara ben. En perfekt klädsel för varma sommardagar är en romper – en kortare version av overallerna som är både bekväm och snygg.

Playsuite finns i olika utföranden och modeller och kan anpassas på olika sätt. Komplettera utseendet med ett par snygga sandaler och solhatt, eller använd en mer dekorativ romper och lämna den i mitten. Här är tre olika utseende som hämtar inspiration från sommaren.

Nobel – ljusa detaljer och lyxiga material

Playsuite fungerar lika bra på stranden och i staden som på festivaler och fester. Om du planerar att bära plagget till en fest bör du investera i något mer exklusivt material som satin och en klassisk färg som ljusrosa, svart eller vitt. Koppla ihop det med ett par söta klackar, smycken och en snygg handväska för att komplettera utseendet.

Sportig – sneakers och lekfull

Sportig, fräsch och somrig. Med sneakers och en jeansjacka är du redo för äventyr och längre promenader, men är också bra för en dag i staden.

Utsikt över stranden

För en dag på stranden är spelpaketet en självklarhet. Bekvämt och enkelt när plagget ger ett komplett utseende. Kombinera den med ett par bekväma sandaler och bära en bikini så är du redo för en hel dag med bad och sola på stranden.

BEC & BRIDGE Nyx långärmad lekdräkt i svart fläck |  REVOLERA
ASOS DESIGN - Långärmad pyjamasdräkt med knäppning bak  SOM
Den femte The High Road långärmad lekdräkt i marinblå  SOM
The Fifth High Road Långärmad lekdräkt i marinblå  SOM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*