Plattformssandaler för kvinnor

Plattformssandaler för kvinnor

Plattformssandaler är en Underkategori av sandaler och klassificeras därför som en kvinnlig variant av sandalen. Sandaler är på grund av deras häl och deras vanligtvis detaljerad design, de smala snittet och den fina dekorationen som damskor och bärs i Tyskland av kvinnor, men inte av män. I barnkollektionerna finns det sällan enskilda sandalmodeller för tjejer som har en ganska platt plattklack eller en annan häl som bara förstärks minimalt av en plattformssula.

Avsnittet med samma namn och dess historia

Sandaler kategoriseras på olika sätt. En typ av underavdelning beror på vilken typ av försäljning som används. Till exempel görs en åtskillnad mellan kilsandaler eller till och med plattformssandaler. Plattformssandalen kan vara det olika typer av sandaler Handel förutsatt att den har platåförsäljning. Ordet platå kommer från franska och betyder platå. På skomode avser detta en sko med en särskilt stark sula som antingen kan sträcka sig över hela skon eller bara placeras under framfoten. Dessutom kan plattformssulan ha en kontinuerlig tjocklek eller med en separat styckekan kombineras med en kilklack, en stilettklack eller en blockklack. Som ett resultat är skon mycket högre utan att bågen på bågen behöver böjas kraftigt.
De första plattformssulorna dök upp redan på 1400-talet i England och vissa europeiska länder Vid den tiden kallades de Stiltshoe eller Zoccoli. I dessa skor var uttagen bundna till skorna för en särskilt lång benlinje. Zoccoli anses vara föregångarna till plattformsskorna. Idag är dock sulorna limmade eller syda på skon och är därför mer hållbara och stabila.

Plattformssandaler kan komma från dig enkel sandal med en mer eller mindre tjock plattformssula finns och därför båda vara platta och nå höga klackar. Den genomsnittliga sultjockleken för daglig användning är plattformssulor mellan tre och fem tum, men kan också vara tio centimeter eller mer. Ett alternativ till den enkla plattformssulan är kombinationen med en annan hälform. Detta kan vara mer måttligt på grund av den höjd som redan nås från platån.

Sandalen kan vara mindre skrymmande än när en smal stilettklack kombineras med en tunn platt sula och sedan lätt för känsliga kläder eller affärskläder kombinera, medan en ren tjock plattformssula inte passar kontoret eller ett formellt evenemang. Även en klackhäl kan förstärkas underbart av en liten plattformshöjd och verkar därmed mindre massiv.

Amazon.com |  Puimentiua Summer Comfy Platform Sandaler Dam öppna.
Damskor - Sandaler för kvinnor NYA Sommarkilar Platform Sandaler.
Steve Madden Rachel Platform Wedge Sandal (Women) |  Plattformskil.
Steve Madden 'Surfside' Platform Sandal (Women) |  Nordström.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*