Plattformssandal för kvinnor

Plattformssandal för kvinnor

Plattformssandaler tillhör en av de äldsta skoformerna i världen, sandalen, den i nästan alla kulturella områden för män, kvinnor och barn i alla sociala klasser blir. Eftersom högklackade skor, med några få undantag, betraktas som damskor i Tyskland, erbjuds plattformssandaler endast i damskor och därför i standardskor för kvinnor. Du kan fortfarande hitta modeller för män eller kvinnor med mycket stora fötter i speciella fetischbutiker som också har plattformssandaler för personer med större fötter till salu.

Plattformens häl – en riktig klassiker

Plattformens häl, till skillnad från andra typer av klackar som kilhälen, har en relativt gammal hälform redan på 1400-talet i England orsakade Spanien, Italien och Frankrike en känsla och vid den tiden bland Termer Zoccoli eller stelsko såld. I sin tidigare form bestod stilettskon av själva skon och ett träblock, platån, där träblocket var fastspänt under sulorna och benen sträcktes optiskt. Vid den tiden var skotrenden reserverad för kvinnor. Beroende på kultur och tid betraktades plattformen också som acceptabel av män, till exempel under glamrockens dagar och hippirörelsen eller i tekno- och ravescenen som fortfarande var aktiv. Idag är platåhöjden vanligtvis mycket mer måttlig än Zoccoli-skorna, som kan vara upp till 20 tum höga och själva hälen är inte längre bunden från utsidan av skon utan är inbyggd i skon.

En plattformsklack är nu limmad eller klistrad på skor och ger skon stabilitet och bäraren a bra gångkomfortPlattformsklackar är mycket populära idag och kombineras med en mängd olika grundläggande skoformer som fotkängor, stövlar eller sneakers. Plattformssandaler, som bildar ett långt ben utan att begränsa gångkomforten för mycket, är mycket populära för sommaren och tillhörande temperaturer. Genom den kontinuerliga sulan och sådant mycket stor yta Det finns en bättre fördelning av kroppsvikt, som i en stilett- eller trattklack, så att fötterna inte tröttnar lika lätt och Risk för att knäcka mindre är. Sandalen på plattformen kan vara relativt plan och sålens tjocklek för vardagliga skor är vanligtvis tre till fem centimeter, medan modeller med en hög häl på tio tum finns i butikerna för kvällen eller speciella tillfällen. Ett ytterligare stycke kan kombineras för att matcha detta, vilket ger ytterligare centimeter. Detta gör unisex-sandalen till en lekfull eller spännande damsko som skapar en fantastisk benlinje och drar ögat mot benen.

Det i skohandeln vanliga höjder på upp till tio tum kan fortfarande överbjudas. De som gillar det ännu mer ovanligt kan hitta sandaler med plattformssulor i specialbutiker för fetischbruk mellan tio och 23 centimeter höga är. Men på grund av sin storlek är dessa modeller mindre avsedda för vardagligt bruk, eftersom stå och gå inte är begränsade.

Damskor - Sandaler för kvinnor NYA Sommarkilar Platform Sandaler.
Amazon.com |  Ko läder kil sandaler Kvinnor Sweet Flower Pearl.
Blogg - Bästa plattformssandaler för Wom
Kvinnor sommar kil sandaler ankelrem öppen tå plattform klackar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*